Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: problema su temperatura  (Skaityta 3855 kartus)

Neprisijungęs vytiokx

• Įrašai: 2365
    • Žiūrėti profilį
Re: problema su temperatura
« Topic Start: 2012 Gruodžio 06, 19:20:10 »
Ce manau nuo daug ko priklauso, kokiam auksty reduktorius, kokiam auksty trainykai pajungti, ar ylgos ar trumpos zarnos i reduktoriu, manau daug niuansu yra. man laisvais sukiais irgi nesildo(2.8 tiesiogines dujos) manau pabandysiu pridroseliuot reduktoriu, tada ziuresiu kas bus....
kaip suprast nesildo? visai nesildo ar sildo tik silpnai?pas mane ryte uzkurus ir atejus kaip temperatura buna 90c net langu nenutirpina,nes saltas vejelis buna :) bet buvau pas protinga dujuninka kuris daug metu deda dujas kaisiadorysi,tai kaip pamate kaip pas mane reduktorius pajunktas,paklause ar ziema nesusalu,nes visada siluma pasiima jisai,o antifryza atsaldo ir saltas gryzta y paciu,del to ant laisvu jis ir nesyla :) tai va siu bedu nerado nei du servisai kaune kurie atrodo jau turetu dirbti gerai nes cia pasireklamave tiek kauno dujininkai kurie yra tinginiai ir neismaneliai :) gerai sako,kuo mazesnis miestelis tuo protingesni meistrai jame,nes dazniausia vyrai dirba tikrai gerai,ne taip kaip didmiesciuose kad tik piniga paimt :)
« Paskutinį kartą keitė: 2012 Gruodžio 06, 19:23:51 sukūrė vytiokx »