Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Maza variklio trauka  (Skaityta 1571 kartus)

Neprisijungęs hameriux

• Įrašai: 166
    • Žiūrėti profilį
Ats: Maza variklio trauka
« Topic Start: 2012 Liepos 12, 21:22:49 »
maciau visa procesa, nes buvau salia tuo metu...variklis dirbo graziai ir nemete jokiu dumu..buvo atjungtas kuro siurblys (isimtas saugiklis is skydines paneles sone) ir variklis uzvestas dirbo puse valandos jau ant to specialaus skyscio..pajungta viskas buvo per slangele, kad ne benzinas, o tas skystis patektu i ipurskimo sistema...visa pusvalandi variklis dirbo prie aukstesniu apsuku, nes taip geriau valosi purkstukai (pats uzfiksavo su atsuktuvu ta oro sklende, kur gazas reguliuojasi su trosu, kai koja numini)...kai pravale, baigesi tas skystis, tada jau viska vel pajunge ant benzo, uzvedziau ir ziurejo ar staigiai pagazavus ir atleidus gaza nekrenta apsukos iki variklio gesimo, nes man anksciau taip budavo, kad sankryzoj uzgesdavau, nes atleidus staigiai gaza man apsukos nelaikydavo variklio darbo ir uzgesdavo variklis...po to pravalymo darbas pagerejo ir tikrai padejo, jau nebegesta...taciau kazkaip traukos sumazejo ir nesuprantu kame saknys...