Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Iki raudonumo įkaista liambda, svilam, mirksi check engine..  (Skaityta 22391 kartus)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Bajorai: jus kažką painiojate, dėl meistro kompetencijos... Kalba eina ne apie Offroad.
Nelabai supratau prie ko cia Offroad'as? As aplamai nezinau ir ne mano reikalas kur ta masina diagnozuoji ir tau tokias isvadas pateikia. As su niekuo nekonkuruoju ir man viskas (y) Tik jei klausi nuomones viesai - tau ji ir atsakoma. Jau eile lapu sakoma kad kazkokie grybavimai vyksta ir siuloma pasidaryti normalia diagnostika. Labai tyngiu, bei jei pageidauji, as tau isrankiosiu pacio tavo frazes is sios temos kurios yra neaiskios, palaidos, nesuprantamos, nepagristos, nesuvokiamos ir t.t. juolab kai tau tai sako kvalifikuotas meistras ar diagnostikas. Nezinau... Man aplamai iki lempuciu, neturiu as ko rupintis, ne mano klientas esi ;) O patarimas kartais nieko nekainuoja, o tu ju negirdi, be to tau dar teisintis reika. Absurdiska ;)