Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi 100 (c4) 2.8 traukos problema  (Skaityta 9423 kartus)

Neprisijungęs Dominus

• Įrašai: 103
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi 100 (c4) 2.8 traukos problema
« Topic Start: 2010 Balandžio 29, 12:41:14 »
Šiandienos kompiuterinės diagnostikos naujienos tokios, pasirodo stabdžių stiprintuvo vakumas nelaiko oro ir tipo dėl to tas oras maišosi su kuro mišiniu, dar sakė, kad lembda zondas klaidą rodė, bet patikrinus jį, sakė, kad jis dar gyvas biški, dar sako turbūt dėl vakumo nesandarumo jis klaidą ir rodo, kad oras eina į kuro mišinį. Bet man kažkaip atrodo, kad stabdžių sistema su variklio kuro padavimo sistema mažai susijusi, na bet iš manęs mechanikas prastas. Taip pat dar sakė, kad nedirba keli cilindrai, tipo turbūt dėl tos pačios stabdžių vakumo problemos.

Nors ir spėju, kad ta stabdžių vakumo problema turi mažai įtakos variklio kuro padavimo sistemai (nors mano nuomonė toje srityje ne kokia), bet stabdžiai šventas reikalas - mano ir kitų saugumas svarbiausia. Nuvariau į šrotą, nusipirkau naują tą puslę ar kaip ją pavadinti ir susitariau su servizu, kad šiandien pakeis, dabar laukiu skambučio, kada jie pasakys atvažiuoti.

Kokios jūsų nuomonės ar gali problema būti stabdžių vakume (oro nelaiko), jeigu man dingsta trauka ties pusę gazo? :/