nu neizinau kokie ten tau diagnostikai ka nustate, bet as irgi skelsiu minti: visu pirma kompresija gali skirtis cilindruose ir nemazai, pradziai isiaiskink kokios yra ribos kompresijos, manau kad jei bent 7 bar yra silpniausiam, tai tikrai tokios bedos kaip pas tave nebus, jei jau visiskai butu 0 kompresijos tai purtytusi tavo masina kaip traktorius 
antra: tau slegi kuro magistrales bent tikrino? siurblio debita? kuro reguliatoriu?
beto joks liambda zondas nepadarys kad masina nesigazuotu, juos galima isvis atjungt, ir masina vaziuos, ne ka blogiau, tik kad sanaudos kuro
, sutinku kad gali perpilinet del zondo, bet tik nedurniuot kaip pas tave
mano patarimas tau: pasieskok normalaus zmogaus kuris tikrai supranta, o ne ta kuris tik kompe klaidas nuskaito, istrina, ir tipo viskas sutvarkyta 
o varikli, tikrai spesi pasikeist, beto nemanau kad ikisus kruva pinigu i keitima, poto vel tu paciu bedu ieskot
sekmes
Mažiausia kompresija buvo ~3.5bar, kitame ~4bar, o trečiame ~6bar, kituose trijuose ~12bar. Man dviejų cilindrų remontas kainuos kiek naujas variklis su įdėjimu, o kur dar trečias cilindras?, todėl geriau už dviejų cilindrų remonto kainą nusipirksiu kitą variklį+įdėjimas ir bus rami galva. O jeigu problema yra kuro sistemoje ar kur nors kitur ne variklyje, tai perrinkus dabartinį variklį irgi niekas nesusitvarkys, tik kaina ženkliai didesnė bus. Turėčiau pinigų - daryčiau kapitalinį remontą ir važinėčiau ramus ir nesukdamas galvos arba dar geriau nusipirkčiau naują mašiną, o kadangi aš dar tik mokinys vidurinėje mokykloje ir niekur nedirbu oficialiai, plius dar po vasaros reikės pinigų studijoms, tai man 1tūkst. litų dideli pinigai, nes ne iš tėvų kišenės juos traukiu. Būtų tėvai prie pinigo, būtų kitas reikalas, dabar sukuosi kaip pigiau.

Pasikeisiu variklį, ir jeigu bus problemų su kuro sistema ar dar kuo nors - susitvarkysiu jas ir važinėsiu ramus. Tik aštriausia vieta - nusipirkti neuždrožtą variklį. Neturint pinigų - tenka rizikuoti.

Bet vis tiek ačiū, kad bandai patarti.