nu del a su apribojimu ar a1 tikria cia dar nezinosi.nes kai as ten vietoi kalbejausi tai tas instruktorius man kalbejo apie a1 tikrai.bet nzn ar ten jis suklydo ar teisybe kalbejo.as jau tada buvau lb piktas ant ju.tik namie parvaziaves sugalvojau kad reik kaska daryti.ir ryt tikrai nuvaziuosiu i klp ir pasidomesiu viskuom placiau.ir jei tikria man duos tik a1 as to taip nepaliksiu.pyksiuosi labai smarkei as.nes jie tikrai taip negali elgtis.ir taip jie is tu pradedanciuju gerai tyciojasi ri pinigus darosi.
Aš tavęs truputis nesuprantu...

Kaip tu gali nežinoti ką tau įpaišys?...Ëjai laikyti teises ir mokinaisi Akat, ne A1 gi ania...Taigi, regitroj pildomi dokumentai, ten turėjo būti įrašyta kokią kategoriją laikaisi..Nes kaip tu dabar sakai nžnia kokia įpaišys, tai gal ir D kat įpieš, velnias žino...Aš pamenu maniškis irgi ėjo laikytis teises, tai ne A1, o Akat jau mokykloj "mokėsi"

...Èia gi taip pat ir su B kat, jei tu mokinaisi jai, tai tau ją ir įrašys, o ne B1...Man rodos jau regitra tokių bespridielų nedarytų, čia gi iškart kaip ir sakė RR, teismas su tavo pergale...

Kokiai tu kategorijai šulioj mokinaisi?..