Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Ieškau ekonomiškiausio audi universalo varianto, padėkit. :)  (Skaityta 13664 kartus)

Neprisijungęs Tomashokas

• Įrašai: 1746
    • Žiūrėti profilį
kas kliūna tai mažas balionas,aš irgi kažkada turėjau bmw su balionu vietoj zapaskės,pylėsi apie 36 litrus,ryjo apie 12 tai atsibodo po kolonėles važinėt :-{,o dar seniau turėta sedanas audi 100 su 1,8 karbu ir 4 pavarom,balionas buvo įdėtas bagažinėn 80 ltr,pildavosi pilnas o rydavo apie 8,va ten tai pasaka,baliona užsipili ir 1000km važiuoji (aa) panašiai kaip dabar su dyzeliu-pilnas bakas ir kai pili nebeatsimeni kada prieš tai pylei :D

Neprisijungęs svolacius

• Įrašai: 1582
    • Žiūrėti profilį
tik nesakyk kad cia misrei tokias sanaudas pasiekei su 4 pavarom ir silke? neitiketinas dalykas.

Neprisijungęs Audi110kw

• Įrašai: 2367
    • Žiūrėti profilį
as isidejau dujas pries savaite i transportmobili, stag 4 i a4 1,8t. prasukau skuodas-ryga-skuodas (420km) dar liko duju, ziuresim kiek isvazinesiu su 50l balionu  :)

Neprisijungęs Tomashokas

• Žiūrėti profilį
tik nesakyk kad cia misrei tokias sanaudas pasiekei su 4 pavarom ir silke? neitiketinas dalykas.

ta silkė buvo karbiuratorinė 1,8L,praėjusi apie TIK 50.000km,pats iš hansų parsivariau,po jos man visos mašinos ryjo neįtikėtinai daug,ten kažkokia stebuklinga buvo,kol dar su benzu važinėjau,suvažinėjau iš Panevėžio iki pajūrio ir atgal,greitis apie 100kmh,tai sąnaudos išvis apie 4 ltr/100km buvo (z),po jos turėjau su tokiu pat varikliu 1,8,tik jau įpurškimas ir 5 pavaros,tai vidurkis apie 8 (z)

Neprisijungęs svolacius

• Žiūrėti profilį
neitiketini dalykai sicia su tokiomis sanaudomis.kad butu 5 pavaru tai dar patikeciau kad i 8ltr tilpdavai.bet dabar kad jau benzo i keturis tai gryni vejai.gal tais laikais dar su matematika sunku buvo :D

Neprisijungęs Tomashokas

• Žiūrėti profilį
o kad 4 pavaros tada būdavo nerealiai ilgos ir važiuodamas apie 70 dar ketvirta būdavo per aukšta,tas nieko nesako? 100kmh ir 4 pavara pas tas silkes buvo pats tas.Beje ji tokia vienintelė ir buvo,paskui po jos visos kitos buvo apžoros (+)

Neprisijungęs svolacius

• Žiūrėti profilį
nebuvo jau tokios ilgos kad prilygtu 5 pavaroms.neimanomas dalykas cia.ir nereikia viesai taip stumti ant saves. mano tevas turejo 5 pavaru silke su tokiu varikliu.trasoi tilpdavo i 9 duju ir nemaziau.pravaziavusi ji buvo daugiau.bet ne ant tiek kad butu tokie skirtumai kaip pas taves.negali taip buti kad pas viena tas pats variklis ris ant tokio didelio skirtumo maziau.

Neprisijungęs Tomashokas

• Žiūrėti profilį
tai man visiškai iki lemputės tiki netiki,ryjo ji trasoj benzo iki 5 litrų ir tiek,daugiau tokių nepasitaikė,išskyrus kai nupirkau dyzelinį pasatą,kuris irgi iki 5,bet čia jau tdi ir kita istorija,taškas
dėl to pats mažiausiai puolu draskyt maikės kai kas nors pasigiria nerealiai mažom sanaudom,nes pats tokį unikumą turėjau.

Neprisijungęs Audi110kw

• Žiūrėti profilį
tai man visiškai iki lemputės tiki netiki,ryjo ji trasoj benzo iki 5 litrų ir tiek,daugiau tokių nepasitaikė,išskyrus kai nupirkau dyzelinį pasatą,kuris irgi iki 5,bet čia jau tdi ir kita istorija,taškas
dėl to pats mažiausiai puolu draskyt maikės kai kas nors pasigiria nerealiai mažom sanaudom,nes pats tokį unikumą turėjau.
jau nuo 4 pereini iki 5 litru. neuzilgo po diskusiju isgaus ir tikraja tiesa  ;)

Neprisijungęs Tomashokas

• Žiūrėti profilį
o perskaitot kad pastoviai ėmė apie 5,o vieną kelionę ir su 4 važiavo? :D

tiek to,tegu būna kada jėmė 12 (y),visiems ramiau bus :H

Neprisijungęs JR

• Įrašai: 581
    • Žiūrėti profilį
Bet kaip paaiškinti ir pagrįsti tuos 4-5 l silkei?  ?!? Gal NASA technologijos kokios buvo ar papildomi bakai tarp sparnų. Kurą pili ir užpili 300 litrų, o bake rodo 70-80l.

Neprisijungęs Tomashokas

• Žiūrėti profilį
gerai,baigiam su tuo mano Off Topiku,sakiau gi ir man ji pasirodė kažkokia nereali su tokiom sąnaudom ir po jos visos atrodė ryjančios daug,nors iš tiesų anos sekančios ryjo normą,o šita keturbėgė važiavo "ant oro",stebuklas,na bet buvo ji pas mane tokia,ką man dabar,neigti?

o gryžtant nuo to kuo pradėjau šitą OT,tai blogiausia su dujom yra tas,kad tie toroidiniai bakai yra nedideli,dažnai tenka užsukinėt į kolonėles,tas galop pradeda erzinti jei tolimesniais atstumais važinėji,aš į vokiečius kai mašinų pirkt važinėdavau,tai dar kol nebuvo pigių TDI variklių,tai važinėdavau su toyota,mitsubishi,renault dyzeliais,vis pasikeisdavau į benzus-dujas bmw,mazda...,bet vėl gryždavau link dyzelio vien dėt to kad pilt tenka rečiau,bet tie seni dyzeliai netraukdavo,tada vėl ant dujų...ir vėl prie dyzelio ff (!?),kol nenusipirkau senos silkės TDI,nuo tada vien dyzeliai,benzo jau nebeturėjau (-)

Neprisijungęs Audi110kw

• Žiūrėti profilį
surandat lietuvoje beda... daznai i kolonele... kekvienam kaime prisikta bent po kelias... o lietuva ne amerika.... permyzama kiaurai isilgai

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 4387
    • Žiūrėti profilį
Kai važinėjau su dujine bulka, į degalinę reikėdavo užsukt kas 300 km, dabar važinėju su dyzeline, piluosi kas 1000 km, tai patikėk, laiko tikrai susitaupo

Neprisijungęs Zaudi

• Įrašai: 4774
    • Žiūrėti profilį
Kai važinėjau su dujine bulka, į degalinę reikėdavo užsukt kas 300 km, dabar važinėju su dyzeline, piluosi kas 1000 km, tai patikėk, laiko tikrai susitaupo
pilnai pritariu o dar toks suds budavo dabar nebezinau nes duju nebeturiu bet jauciu tas pats likom kad nakti duju nepila  :V tai va vaziuodamas is klp i pvz toki vilniu tai reikedavo pagalvoti ar spesi duju isipilti

Neprisijungęs Tom4s

• Įrašai: 6846
    • Žiūrėti profilį
man buvo tas pats. Su V8 dujas pildavausi kas 200-400km (priklausydavo nuo važiavimo), tai užknisdavo stovinėti degalinėse, dabar dyzelis 1000km su pilnu baku nuvažiuoja ir tikrai susitaupo laiko (y)

Beje, tai vienintelis mano pastebėtas minusas turint dujas auto :)

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6902
    • Žiūrėti profilį
tai galim baliona det 100 ar net 120 lygtais buna ir nuvaziuosit po savo ta 1000km. man labiausiai patinka, kai dujas uzpilineja merginos :H :D

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 4387
    • Žiūrėti profilį
į b3 bagažinę įkišus 100 ar 120 l balioną dar klausimas ar zapaskę patalpinsi :D

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
cia ne mano problemos. man geriausiai vaziuojasi su dujom.

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
tai galim baliona det 100 ar net 120 lygtais buna ir nuvaziuosit po savo ta 1000km. man labiausiai patinka, kai dujas uzpilineja merginos :H :D

Dujofilas gal būsi? :D :D :D

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
cia visi dujofilai ir dyzeliamanai,tik lopai su benzu like :D

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
turiu ir benzinu su kuo pavaziuoti irgi gerai skaitau, tik nebemoku degalinei uzsipilti :D :-]

Neprisijungęs orzo

• Įrašai: 4660
    • Žiūrėti profilį
pilnai pritariu o dar toks suds budavo dabar nebezinau nes duju nebeturiu bet jauciu tas pats likom kad nakti duju nepila  :V tai va vaziuodamas is klp i pvz toki vilniu tai reikedavo pagalvoti ar spesi duju isipilti
pila dabar kiaura para tas dujas, nes pats piliesi. Tiesa kai zaibuoja tai neuzsipilsi :D

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Kiek čia bakas pas šitą a8? 200ltr?