Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Ieškau ekonomiškiausio audi universalo varianto, padėkit. :)  (Skaityta 13687 kartus)

Neprisijungęs Tomashokas

• Įrašai: 1746
    • Žiūrėti profilį
gerai,baigiam su tuo mano Off Topiku,sakiau gi ir man ji pasirodė kažkokia nereali su tokiom sąnaudom ir po jos visos atrodė ryjančios daug,nors iš tiesų anos sekančios ryjo normą,o šita keturbėgė važiavo "ant oro",stebuklas,na bet buvo ji pas mane tokia,ką man dabar,neigti?

o gryžtant nuo to kuo pradėjau šitą OT,tai blogiausia su dujom yra tas,kad tie toroidiniai bakai yra nedideli,dažnai tenka užsukinėt į kolonėles,tas galop pradeda erzinti jei tolimesniais atstumais važinėji,aš į vokiečius kai mašinų pirkt važinėdavau,tai dar kol nebuvo pigių TDI variklių,tai važinėdavau su toyota,mitsubishi,renault dyzeliais,vis pasikeisdavau į benzus-dujas bmw,mazda...,bet vėl gryždavau link dyzelio vien dėt to kad pilt tenka rečiau,bet tie seni dyzeliai netraukdavo,tada vėl ant dujų...ir vėl prie dyzelio ff (!?),kol nenusipirkau senos silkės TDI,nuo tada vien dyzeliai,benzo jau nebeturėjau (-)