Sveiki. Turiu 98' 1.9TDI 66kw, bet čipuota. Pastaruoju metu pastebėjau, kad trauka nebe ok.
Nėra taip kad būtų tragiška, ir nedingo ji per vieną dieną, tai sunku realiai įvertint, bet kiek pamenu, po čipo tikrai geriau traukė. Ką man sakė jau čipuojant (čia gal porą metų atgal) kad oro srauto matuoklė "grybauja" t.y. rodo per mažai. Bet man priprogramavo kad net rodant jai mažesnę reikšmę rodytų kompui pilną ir sakė bus ok - nu lyg ir buvo tada. Bet dabar kai pasigedau traukos ,tai pagalvojau kad greičiausiai ji bus jau besibaiginėjanti visai? Aišku, tų priežasčių gali būt įvairių, bet noriu pasidomėt kaip MAF geriausia diagnozuot? Galvojau paimt ir iš vis atjungt ir atjungus pravažiuot, bet skirtingi modeliai skirtingai reaguoja - būtent A4 B5 1.9TDi koks turėtų būt efektas, turėtų atsigaut, ar priešingai? Šiaip turiu OBD 2 skeneriuką bet nesu didelis profas su juo
Tai gal pasidalinsit trumpai ūkiškai, jeigu įsijungus MAF'o kreivę stebėt gyvus parametrus, kokios tos reikšmės turėtų būt ? 
Atjungus matuoklę mašina pasidaro visai buka, mano kiek pamenu apsukas kėlė tik iki 3k