Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Audi A6 4,2 (C5) iš automato į mechaniką  (Skaityta 24304 kartus)

Neprisijungęs SarunasBHO545

• Įrašai: 14
    • Žiūrėti profilį
Labas rytas,
dėl perekupu , kolega, nenoreciau sutikti , kad padaro per 1 diena, bet tegul tai buna tiesa.

Suprantu, kad kai kam kelia nuostaba mano aprasomas perdarinejimas - palyginus su kitais projektais, man sleptis.
Bet galvojau pasidziaugti kartu,  o gavau lavina kritikos.

Galvojau, kadangi audi gamintojas tokio tipo masinu nedare mechaniniu variantu, tai ir bus sioks toks projektas-burimas. Nors vienas forumietis rase, kad buvo tokiu auto mechaninem dezem, taciau oficialiai nieko panasaus nerandu...
Mane i sita pekla pastumejo 1 skelbimas is autogido, maciau savo akimis S6 C5 kebule mechanine deze, taciau zmogelis stumde masina dalimis, nes is vokieciu negavo dokumentu.., ir uzkibau :)
Kitas pavyzdis (cia jau man papsakojo vilnietis)- vienas ruselis pribure is V8 4,2. pasikeite automata i mechanine, dejo is pradziu nuo 4,2 6-iu begiu deze, veliau nuo 2,2 (s4), kol galu nuo dyzelio 6-iu begiu deze.
Po tokio burimo sake pasijuto ekonomija 2 litrais benzo. tik nesupratau ar nuo automato i mechanke atsirado taupumas ar nuo 4,2 mechanines ant dyzelines dezes?
Bet kokiu atveju apie ekonomija mano atveju jau nekalbama :)

Mano beda ta, kad detales nuo skirtingu modeliu. Ypac deze nuo c4 kebulo dedama i c5, traversu skirtumas ir kiti reikalai.
Vilties dar turiu. tiek siam kartui.