Labas rytas,
dėl perekupu , kolega, nenoreciau sutikti , kad padaro per 1 diena, bet tegul tai buna tiesa.
Suprantu, kad kai kam kelia nuostaba mano aprasomas perdarinejimas - palyginus su kitais projektais, man sleptis.
Bet galvojau pasidziaugti kartu, o gavau lavina kritikos.
Galvojau, kadangi audi gamintojas tokio tipo masinu nedare mechaniniu variantu, tai ir bus sioks toks projektas-burimas. Nors vienas forumietis rase, kad buvo tokiu auto mechaninem dezem, taciau oficialiai nieko panasaus nerandu...
Mane i sita pekla pastumejo 1 skelbimas is autogido, maciau savo akimis S6 C5 kebule mechanine deze, taciau zmogelis stumde masina dalimis, nes is vokieciu negavo dokumentu.., ir uzkibau

Kitas pavyzdis (cia jau man papsakojo vilnietis)- vienas ruselis pribure is V8 4,2. pasikeite automata i mechanine, dejo is pradziu nuo 4,2 6-iu begiu deze, veliau nuo 2,2 (s4), kol galu nuo dyzelio 6-iu begiu deze.
Po tokio burimo sake pasijuto ekonomija 2 litrais benzo. tik nesupratau ar nuo automato i mechanke atsirado taupumas ar nuo 4,2 mechanines ant dyzelines dezes?
Bet kokiu atveju apie ekonomija mano atveju jau nekalbama

Mano beda ta, kad detales nuo skirtingu modeliu. Ypac deze nuo c4 kebulo dedama i c5, traversu skirtumas ir kiti reikalai.
Vilties dar turiu. tiek siam kartui.