Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: S6 2.2t cipuotas kompas, keiciu arba parduodu, reikia originalaus (necipuoto)  (Skaityta 23858 kartus)

Neprisijungęs Veil

• Įrašai: 2187
    • Žiūrėti profilį
tikrai neatsakysiu, kokie cipai stovi... Tokia jau pirkau.. masina taipogi is prancuzu, taciau pirkau is Vilniaus ir ten bachuriukas, dirbantis turbo centre (jis man pardave), viska padares... deje, tel nebeturiu jau jo ir pasiklausti negaliu... Masciau apie originaliu programu suputima, taciau jauciu pigiau gausis man kompus keisti... dar bandysiu ieskoti esamam variante ieskoti bedu, nera pas mane toks jau zveris, kad neismaitintu duju, tad jauciu, kad tiesiog niekas neranda bedu.. gal lembda zondas nusprogo ir paprasciausiai uzriebina ziauriai misini, gal kazkas ne taip su dujomis padaryta (reikia susirasti dar veina tikrai gudru dujininka, kad pasiziuretu)... man siaip patinka, kaip masina vaziuja su benzu (ypac ziema  Oo) ), bet jei normaliai negaliu vaziuoti, tai koks tada tolkas?  :V ; zodziu, turiu ka veikti... Jau metai laiko negaliu iki galo isspresti atrodo menkos bedos... :)

nemanau kad pigiau gausis kompa pirkt, nesamoninga kaina kompu kokia cia rase ...  dar pririst ji reik, dar kazkam moket, kad kompa pasijungtu ...
jei cipai tokie kaip sakiau, tai turint org programa, + cipai 20-30lt, + perrasymas, niekaip 100lt neperzengi. Tik beda, is kur dabar nuskaityt org programa.