galima nesunkiai ir paciam susireguliuot. jei viskas ok, tai ir kontrolierius pareguliuoja.
Dabar tas dede kontrolierius tik uz bonusus pakelnoja ta aparata ir iveda kad atseit faros gerai sviecia
,as kai ejau tech apziura man pavarho betampyti ta savo aparata,o tikrinti tikrina visas sviesas-trumpas,ilgas ir chalogenus 
man viena per zemai sviete, tai sako pasuk kad pakiltu siek tiek, gerai kad priejimas geras ir pirstais viskas reguliuojasi, pasukau greitai iki normos ir vsio jokiu bonusu, beje dar kuriozas buvo, kad pamirsau vaistinele su gesintuvu isidet
, visa laime kad akumas nepritvirtintas buvo, tai paklibines ji apsidziauge kad nepraeis TA ir nepastebejo kad ju nera, liepe prisitvirtint akuma ir atvaryt is naujo, kieme sutvarkiau per 20 min ir paskutine darbo minute gavau TA sumokejes papildomus 6lt, nors neturejau nei vaistineles nei gesintuvo 
As kai jau po visko vaziavau lauk,tai man sako varyk ta masina toliau nuo cia pasistatyk ir ateik,ateinu-iteike man tech apziuros lapa,lipdukus ir sako-tik buk geras siandien lipduku neklijuok(nes buvo trukes priekinis stiklas)

,kitra dien uzsiklijavau lipdukus ir vazineju sau ramiai

.