Gal rimtai prie temos jau gryzt laikas...
Vat idomu man 2.2T turetojai, ar esat kas su ismetimu zaide? Butent ar daret vadinama tiesu ismetima savo audzem?
Pasidalinkit info jei kas susidure, ka butent daret ir po to rezultatai jauciami ar ne 
Tiesu sakai? Idomu kaip tas gali derintis su kasdienai skirta mashina? po tokio modo pabandytum nuvaziuoti ish Vilniaus i Palanga, turbut ir poilsis prie juros nepades 
man vel klausymu kilo....

vieni sako tiesus, kiti laisvas ismetimas... cia taspats ? arba kaip vadinsis sis ismetimas..... nuo kelniu dedamas diddesnio dijametro vamzdis ir gale tik vienas ale "sport" bakelis... kaip su rezonatoriais ? reik, nereik ? jei reik tai tik sukurinis ? kiek domejausi, skaiciau, kai kurie sako, kad tas laisvas ( ar tiesus) ismetimas netenka jokios prasmes jei nera keicimas ir ismetimo kolikas.. kita sako kad S klasei tiesioginis ismetimas daugiau naudos juntamai duoda nei atmosferikams galios padidejimo atzvilgiu.. Tiesa ? Domejausi ir apie sport filtrus i "S". Kiek supratau nieko gero tik, kad "stock" bovas girdesis...
P.S. kaip as nervijausi

kai pas viena is klubo nariu girdisi kaip ciaudo "stock" bovas... blin galvojau, kodel pas mane to nera. Kiba gal neveikia bovas mislijau... o poto va pasirodo del ko