Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1414915 kartus)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #275: 2007 Gruodžio 20, 14:11:23 »
Gedi, gal Tu man gali kvailam paaiskint, prie ko cia tie liamda su ir be katalyzo?  :V Kur cia i tema? Pats susigalvojai ir pats kartojies :D Ir dar bandai pykt  ff Jau gi parasiau, kad JOKIO skirtumo senai auto, su senu motroniku.. Patartina det placiavarzi davikli (upgratas taip sakant ) ir tiek ;)
O prie to, kad man tik įdomu, (ir nes dabar man biuletenis ir turiu daug laisvo laiko  :D ) ir pagal katalogus, ir šiaip nežinau jau belenkiek straipsnių nete perskaičiau, ir keliose perduotuvėse tarp kitko paklausiau - visur griežtai pasako dėt tokį arba anokį, priklausomai yra katalizas ar ne, o kuom jie skiriasi, nieks nežino, o parduotuvėse galiausiai pasiūlo universalų (vat ir palik auto pas meistrus  :-] :-] :-]). O kad mūsiškiam Motronic'ui nėra skirtumo, tai to nežinojau, ir aplamai pirmą kartą išgirdau..........bet tai tada kam gamintojas apsikrauna save ir nurodo, kad liambdos yra skirtingos su ir be katalizo ??  ?!? ?!? :V