Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1665473 kartus)

Neprisijungęs Mindosa

• Įrašai: 1432
    • Žiūrėti profilį
Re: Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #6800: 2015 Spalio 30, 22:38:43 »
Sveiki, kokias kaladėles priekiui rekomenduotumėt 3.0TDI ant originalių diskų? Ta prasme firma kokia? Brembo, Zimmerman, Trw, Ferodo? Gale esu susidėjęs TRW.. Idomiai :) jei priekis, tai pr. skydeli turejo uzsidegt, o susidevi vidines kalades, kur indikatorius stovi, taip kad isorines (kurias tu matai) visiskai dzin  (+) kalades buna keliu rusiu, priklausomai nuo suportu, neskubek, pradziai paziurek kas pas tave yra ;)

Pradėjo man stabdant toks įdomus garsas, lyg metalas su metalu trintųsi, ir važiuojant jaučiasi, kad liečiasi kaladėlės į diskus. Tai esu beveik garantuotas, kad kaladėlės, nors iš išorės žiūrint dar 1cm mėsos mažiausiai.

O jei stabdant girdisi dar lyg spiruoklės garsas? Ką čia keisti reikia? :D Nes kai spaudžiu stabdžius vienam rate lyg surūdijus spiruoklė girgžda.

Sorry, kad durni klausimai, bet dabar naktis, neturiu kaip ratą nusiimti, o į servisą važiuosiu tik pirmadienį. Iš kart noriu sužinoti ir dar gal nusipirkti dalis internetu. :)