cia kas tuo uzsiima? dpf'ams yra sukurtos protingu zmoniu programos, kuriomis gali naudotis ne tokie protingi zmones
, o Lietuvoj cia tokiu, kurie galetu koreguoti tokius dalykus paeme softa is ecu, be jau sukurtu tam reikalui programu, tai nelabai gal ir yra, o kad klaidu nerodytu, tai cia kokia is to nauda? cia gal barygos sukure kokia programa, kad lengviau masinas parduot su gedimais butu, nes kazkaip nematau daugiau jokio tikslo ta daryti
yra kurie gali koreguot ecu softa ir LT

netgi sitam forume sedi. O su programom dpf isjungimas nebuna kartais toks efektyvus

isjungdami dpf istrina visa klaidu lentele

O tada auto buna be klaidu. Isjunginet klaidas yra toks tikslas kaip pvz 3.0tdi sklendes ju isprogramavimas, EGR ir t.t.

Perekupam tas ir labai pravercia.
Klaidos islieka istorijoje, taciau yra retu atveju (vienas is jus EGR, bet ne mechaninio gedimo) kai prioritetas yra labai zemas, klaida neislieka po kurio laiko. Tad kad rado veliau apie MAF - tai normalu ir keista kad butu kitaip.
O kaip cia galima padaryti, kad esant klaidoms, ju nerodytu?, rimtai per savo gyvenima dar nesu tokio atvejo nei sutikes, nei mates...
Esu tikras, kad mates isprogramuota egr

todel galima sakyt esi susidures su tuo. Mano atveju egr yra isjungtas, fyske galiu atjungt ir vietoj pacio egr det vamzdi, joks checkas ar vcds klaida neatsiras

Tas pats padaryta su MAF, jis tiesiog neegzistuoja mano audinej