Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1712027 kartus)

Neprisijungęs arciss0

• Įrašai: 572
    • Žiūrėti profilį
Re: Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #2675: 2014 Kovo 02, 21:32:48 »
Sveiki, klubiečiai!

Taigi įsigijau naują žaisliuką audi c6 3l. quattro, tai gal duosite kokių patarimų pradžioje kaip juo geriau pasirūpinti? :V :-] iškart žadu keisti filtrus ir tepalus, dėžės ir variklio,gal reikėtų dar kažką? :V ir kokius tepalus rekomenduotumėte?:)

Tepalus castrol, arba xado. Pyliau nusipirkęs castrol, dabar pilsiu xado 5W30. O šiaip nu pasikeisi visus filtrus, pasidaryk diagnostika pasižiūrėk ar viskas ok, jei yra lėšu purkštukus dėk ant stendo pažiūrėsi kaip dirba, jei geri važinėsi ramia galva, žvakes pasitikrink, daug čia ką gali tikrinti. Aš kai nusipirkau irgi toks buvau, dabar jei pirkčiau su tokiom žiniom viską tikrinčiau ką išvardinau. O važinėsi ir žiūrėsi kas genda. Problemos didžiausios purkštukai, grandinės. Grandine keisti prie 500 000KM, bet irgi priklauso koks savininkas, kaip buvo prižiūrėta, pirmiausia pareina dešinės įtempėjas. Įtempėjo kaina iki 450LT, keitimas šiauliuose tos dalies 200lt, audi centre 1500lt. Nu o šiaip normaliai po to viskas, ateina tam tikras laikas ir genda tai kažkurie mazgai sutvarkai toliau važinėji. Dar laiko turint pasiskaitinėk mūsų forumą, daug tikrai sužinosi. Aš prieš perkant kokį 80% C6 foruma perskaičiau, nusipirkęs dar skaitinėjau ir kai kokios problemos ateina tai būna aiškiau paskaitai ir žinai kaip kas, arba klausi chiebros, kas žino padeda-pataria. Stenkis temu nekūrinėti be reikalo, nes yra gan tikrai daug informacijos su įvairiom temom arba prie kažkurios temos gali klaustis. Sekmės. (y):smoke:
Sveikinu įsigyju vyrišką žaislą. (+)(8-)