Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1688371 kartus)

Neprisijungęs arciss0

• Įrašai: 572
    • Žiūrėti profilį
Re: Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #2575: 2014 Vasario 17, 18:53:07 »
Taigi buvau šiandien ERGO atstovybei. Ekspertas atėjęs prie automobilio, pradėjo fotkinti ir viską rašynėti, aš jam pasakiau nuėmus buferi gali pasirodyti daugiau problemų, nes jei bus duraliuminės detalės pažeistos jas reikės tik keisti, sako tai reikia važiuoti į servisą ir palikti jau tada. Žodžiu jis surašė buferis, numeriu rėmelis, ruko žibintas + grotelės, priekiniu groteliu tas lankelis, kapota sakė pripoliruoti, sparną nesupratau užrašė ar ne, nesuskaitau daktariško rašto. PO draudimo nulėkiau servisą ka nuimtu  buferį.
Taigi nuėmus buferį dar ko jis nedarašė, reikia apiplovimo varikliuką keistį, auselę, atidžiau apžiūrėjus pačia groteles reikia keisti nes palūžusios. O po buferio apžiūrėjus mano manymui lyg ir niekas nėra pažeista, tik gal šlangą gali būti prakriude kur video sakau ka apsitepalavę yra, nes ir ant buferio apačioi po ta šlangą dėmė pasitepalavus. Ai dar foto matysite sparną, ar ji keisti reiktu ar tvarkyti.

Audi A6 C6 4F2