Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1690719 kartus)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Re: Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #1975: 2013 Gruodžio 17, 10:33:19 »
Zodziu su tuo DPF tai kuo gilyn, tuo daugiau medziu. Man susidaro kad ne tik dyzelis, manau kad tai pirmas ir paskutinis dyzelis mano garaze :-] aisku kai pirkau, kazko panasaus ir tikejausi, buvau tam ir moraliai ir finansiskai pasiruoses, bet :goodboy:
Noriu atmosferiko, duju ir dieve padek kaip ten viskas paprasta, elemenaru, pigu ir vaikiska :-]
Na bet tai vercia tobuleti, tai didziausias pliusas :smoke:

Vistik tikrai gali tepalo lygis kilti per DPF, tam yra kelios priezastys, nes regeneracijos yra dvieju tipu - aktyvioji ir pasyvioji. Aktyviaja regeneracija mes galime matyti mieste, pasyvioji yra labiau trasai skirta ir mes jos nelabai matysime, tad butent regeneracijos metu saliura gali patekti i tepala, tad kartais mes tu regeneraciju net nematome, katinau purkstukus (be reikalo) - nes cia DPF bus kaltas. Jei regeneracija nepasibaigia, ar per koki davikli per daznai vyksta, jei per daug uzsikises DPF, ar galu gale kas nors sioje gan sudetingoje sistemoje ne taip - viskame atsilieps tepalo lygis.

Ne be reikalo sako, kad jei tepalo lygis dideja - amba varikliui, nes netvarkant ir apleidus sia problema - mes varikli eksplotuosime skiestu saliarka tepalu, ypac gaila tu, kurie mina po 30 000km ale su longlife :goodboy: dziugu kad kol kas del remontu keiciu tepalus kas 3000-5000km (aa)

Normaliu kad ir itempejai barska.
Zodziu skirs tas DPF is masinos kaip didelis ff