nuemus is galo apdaila - ten matosi kazkokie stopo fiksatoriukai, bet patingejau ta plasmasine vidine apdaila nuimineti, tad normaliai ir nepasiekiau 
Pas mane kartais paima ir kompa supykta - kad ale trumpas/ner kontakto - perkuri masina ir vel veikia viskas 
Tai ruoskis keisti

pas mane jau 80% neveikdavo ir 20% veikdavo.. po poros savaiciu isvis numiro

katik ishardziau.. dar stovi ishardyta..

dregmes po ta plastmase bbd kiek.. del to ten viska sir oksiduoajsi..

panasu, kad ne lempoj problema, o butent paciam kontakte fishkes.. taciau bet.. kad lempa ismti tai teko ja gerokai apgadinti..
kadangi turiu nauja tai statysiu nauja..
kai pirkau lepma audi centre tai man iskarto ir fyshke pasiule, nes sako visi perka komplekte.. dabar aisku del ko.. lempa istayt antra karta isvis yra sudetinga.. o dazniausiai apreina fyshke

tai fyshke tuoj apdaro ir pries dedant nauja patikrinsiu ar sena gera.. tai jei ka turesiu sena apgadinta lempa (jos fiksatoriai tokie palankstyti neblogai)
o tam anglishkam linke tai ishvis lempa i gabalus sutrupino... mes tryse per pusvalandi siap netaip ishkrapshtem.. bogazines dangtis ir gi gerai apdraskytas (is vidaus aisku)

sumesiu fotkes savo ir dariau.. kai baigsiu

p.s. nu gal pagal paveiksliu ten kakzaip ir nusima tie laikikliai.. bet skau pusvalandi bandem nustum atsegt ir pan..