Neaišku kokia čia literatūra remiesi. Tikiuosi ne AUTO-GIDAS duombaze
O tavo nurodytas įkainis ir nėra teisingas, nežinau pagal ką tu vėl remiesi 

Matosi, kad tamsta esi vieną kartą buvęs su tais savo purkštukais Jutuje, ir galvoji, kad viską žinai.
Na vat būtent kaip ir rašiau, purkštukams keičiant visiems kartu tau pritaikė (nozzle set)komplekto keitimo laiką (kaip ir monėjau auksčiau) 2,2 valandos.
Tavo žiniai su moller servisu dirbu nuolat ir turiu bendrų projektų. Nekartą esu kartu stebėjęs jiems tikrinant, remontuojant CR kuro sistemas ir eilę kitų darbų. Puikiai žinau kuriuos purkštukų parametrus jie stebi. Ir puikiai žinau, kokioms deviacijoms esant galimi purkštukų keitimai pagal garantiją.
Viršuje pateiktu maintaince service, kurio remiuosiu TEC DOC katalogu, nes tik jį turiu dabar po ranka, nors juo vadovaujasi daugelis servisų visame pasaulyje, autodelių prekybų gigantai Intercars, Eoltas, Skuba ir pan.
Visi servisai aptarnavimai 100proc. atitinka oficialius gamintojo deklaruojamus intervalus. Ne vieną ir ne du kartus tikrinta.
Taip pat dirbu oficialiu vw/audi group katalogu ETOS ir keletu kitų gamintojų originaliomis serviso programomis. Na bet ne apie mane čia kalbam.
Todėl man ta tavo "skiautė" vistiek neįrodo tamstos sugalvoto purkštukų ir grandinių keitimo intervalo