Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: a6 nuo 2005 pasitaikiusios problemos ir ju sprendimai  (Skaityta 105946 kartus)

Neprisijungęs Deividasa6

• Įrašai: 549
    • Žiūrėti profilį

Tai reikejo cia parasyt visu pirma..
pasiskaiciuk dabar ... Nu aisku, turesi patikima daigta ir nesukt galesi galvos jau, bet 4700+ darbas ... uz kiek ta masina pirkai tada ?

rasiau ir cia, ir uzsienio forumuose skaitinejau, ir isvada aiski - jei nori sau tvarkytis neverta prasideti su grandine, tuo labiau is e-bejaus. (na nebent pardavimui darytum, tai gal ir tiktu variantas su grandine). turbut yra priezasciu kodel pats Audi koncernas nebegamine grandines komplekto, o i dantracius keicia.

na kad 200 000km naujas grandines komplektas butu tarnaves tai dar cia didelis klaustukas... mano auto 138000 prariedejus, su pilna audi centro(Norvegijoje) istorija, (ne tik su antspaudukais knykuteje, bet ir su detaliais saskaitos israsais, kada, kas ir uz kiek daryta).

beje, politika cia kiek kitokia Norvegijje(labai jau jie gamta myli, ir nemyli dideliu automobiliu), ir automobiliai (ypac didesni) labai brangus. siai dienai mano automobilio verte (2005m, 138kkm, visa serviso storija)apie 80 000- 100 000 lt.

aisku lietuvoje turbut koks 30 000 -40000 toks kainuoja?

delto lietuviai ir iesko butu kaip apeit  norvegu istatymus kad nereiktu tu registruot nes va uz tokia a6 kaip tavo ~100k reiktu moket , pas mus skaityk 2x pigiau , aisku speju ner cia tas 100tukst litu taip daug kai norvegiska alga normalia gauni

Tai aisku, palyginus atlyginimo santykius tai mano galva cia labai panasiai iseina ...

Tai reikejo cia parasyt visu pirma..
pasiskaiciuk dabar ... Nu aisku, turesi patikima daigta ir nesukt galesi galvos jau, bet 4700+ darbas ... uz kiek ta masina pirkai tada ?

rasiau ir cia, ir uzsienio forumuose skaitinejau, ir isvada aiski - jei nori sau tvarkytis neverta prasideti su grandine, tuo labiau is e-bejaus. (na nebent pardavimui darytum, tai gal ir tiktu variantas su grandine). turbut yra priezasciu kodel pats Audi koncernas nebegamine grandines komplekto, o i dantracius keicia.

na kad 200 000km naujas grandines komplektas butu tarnaves tai dar cia didelis klaustukas... mano auto 138000 prariedejus, su pilna audi centro(Norvegijoje) istorija, (ne tik su antspaudukais knykuteje, bet ir su detaliais saskaitos israsais, kada, kas ir uz kiek daryta).

Draugas turi visus stampus ir banku saskaitu numerius ir pavadinimus autohausu vokeitijoj, nuvaziuoju ir padaro mano audinei istoija per pusvalandi, bent tokia sitacija Lietuvoj, o jei ant 138 k tau jau grandine ta nuejo tai nenoriu tiket, nebent brokas konkretus kazkoks arba nebuvo priziurimas visiskai automobilis, na arba atsukta 100 k ... Netiekia todel, kad nutrauke tokiu tu siurbliu gaminima, ir nori ismest juos is rinkos, pakeisdami dantraciais, kad nebutu galvos sukimo ir kad pas visus 2.0 tdi vienodai butu, is gamyklos resursas tai ~200 k km to siurblio, tai tarkim ok, lieva ta grandine, bet blemba puse to resusrso naujos dalys tai minimum turi jau atlaikyt, tai 100k cia nekiekvienas dar nususka per auto eksploatavimo laika ...