Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A6 Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1478487 kartus)

Neprisijungęs Amigos

• OOOO
  • Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 2365
    • Žiūrėti profilį
Re: A6 Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #4225: 2010 Spalio 18, 11:00:08 »
audi a6 2.8 koks akumas rekomenduotinas?

Neprisijungęs Teisingas

• Įrašai: 411
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4227: 2010 Spalio 18, 17:16:18 »
as irgi sau keiciau uz visas zvakes padejau 350lt ir jas patikrinti nereikia ju issukti ;)

Denso i v6 tdi dejau.. po 65lt vnt laiko jau metai, kolkas ok.

Neprisijungęs audicouper

• Įrašai: 4273
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4228: 2010 Spalio 18, 18:39:48 »
as irgi sau keiciau uz visas zvakes padejau 350lt ir jas patikrinti nereikia ju issukti ;)

as kelis lt nuolaidos gavau :)

Neprisijungęs Teisingas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4229: 2010 Spalio 18, 20:17:36 »

man irgi ale nuolaida padare, nuo 85 iki ten kazkiek.. faktas kad internete jas buciau dar pigiau nusipirkes tik su pakeitimu sunkiau, nes jos stovi ne tiesei o skirtingais kampais visos :x

Neprisijungęs justys

• Įrašai: 195
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4230: 2010 Spalio 19, 01:19:24 »
Labas zodziu pas mane borto kompiuteryje pradejo degt simbolis lempa su aukstyn ir zemyn nukreiptomis rodyklelemis tai kaip suprantu cia lempos nebesikilnoja? nuo ko cia pradet dabar tikrint? ar  paciam jau nelabai cia kas ir iseis ? aciu
prie topacio audi a6 2002m trumpuju xenonas nudvese kokio tipo ten dedasi ta lempute ?
« Paskutinį kartą keitė: 2010 Spalio 19, 22:53:15 sukūrė justys »

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4231: 2010 Spalio 20, 20:51:37 »
Labas zodziu pas mane borto kompiuteryje pradejo degt simbolis lempa su aukstyn ir zemyn nukreiptomis rodyklelemis tai kaip suprantu cia lempos nebesikilnoja? nuo ko cia pradet dabar tikrint? ar  paciam jau nelabai cia kas ir iseis ? aciu
prie topacio audi a6 2002m trumpuju xenonas nudvese kokio tipo ten dedasi ta lempute ?

Lemputė d2s. Junkis ant kompo dėl to simbolio - greičiausiai vienas iš dviejų dačikų numirė, kur ant važiuoklės stovi.

Neprisijungęs redlabel

• Įrašai: 126
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4232: 2010 Spalio 21, 08:48:11 »

man irgi ale nuolaida padare, nuo 85 iki ten kazkiek.. faktas kad internete jas buciau dar pigiau nusipirkes tik su pakeitimu sunkiau, nes jos stovi ne tiesei o skirtingais kampais visos :x
as sau pries praeita ziema visas keiciau, isisukau ISKRA zvakes po 19 lt vienetas. Pries tai turejau B4 dyzeliuka irgi buvau ISKRA susisukes, tris ziemas atlaike be problemu

Neprisijungęs Vytkė

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 1741
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4233: 2010 Spalio 21, 12:53:05 »
Ar galima būtų kaltini ABS daviklį, jeigu stabdant kartais trumpam suveikia ABS ? Nes vakar buvo nuvaryta į servisą ir tvarkė pakabą, tai gal koks kontaktas nevisai geras dabar yra ?

Neprisijungęs Zaudi

• Įrašai: 4774
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4234: 2010 Spalio 21, 13:00:07 »

as sau pries praeita ziema visas keiciau, isisukau ISKRA zvakes po 19 lt vienetas. Pries tai turejau B4 dyzeliuka irgi buvau ISKRA susisukes, tris ziemas atlaike be problemu
kazkokias ir as po 19lt pirkau tipo ispaniskos pavadinimo nebeprisimenu bet va atlaike dvi ziemas ir viskas ok tad net neiimu galva kai siule bosh po 65lt*6 nemazai gaunas :O siaip prie -14 uzkuriau o jau prie-16 nebe tai ir prie to pacio teko keisti,o patikrinus is 6 viena gyva belikus buvo,tai ir pirkau tas ispaniskas ir va vedas po kol kas na cia ziema bus aisku ar atlakis trecia ziema

Neprisijungęs Teisingas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4235: 2010 Spalio 21, 17:01:49 »

kazkokias ir as po 19lt pirkau tipo ispaniskos pavadinimo nebeprisimenu bet va atlaike dvi ziemas ir viskas ok tad net neiimu galva kai siule bosh po 65lt*6 nemazai gaunas :O siaip prie -14 uzkuriau o jau prie-16 nebe tai ir prie to pacio teko keisti,o patikrinus is 6 viena gyva belikus buvo,tai ir pirkau tas ispaniskas ir va vedas po kol kas na cia ziema bus aisku ar atlakis trecia ziema

visokiu ju yra.. ilgesnio pakaitinimo pirkau, brangiau gaunasi, bet net prie dideliu salciu brukst ir yra :)

Neprisijungęs justys

• Įrašai: 195
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4236: 2010 Spalio 21, 19:30:28 »
Labas zodziu pas mane borto kompiuteryje pradejo degt simbolis lempa su aukstyn ir zemyn nukreiptomis rodyklelemis tai kaip suprantu cia lempos nebesikilnoja? nuo ko cia pradet dabar tikrint? ar  paciam jau nelabai cia kas ir iseis ? aciu

Lemputė d2s. Junkis ant kompo dėl to simbolio - greičiausiai vienas iš dviejų dačikų numirė, kur ant važiuoklės stovi.

zodziu pasikeiciau lemputes prie to pacio pazejom kad ijungus sviesas nei vienas varikliukas nesuveikia :/

Neprisijungęs bimbam

• Įrašai: 32
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4237: 2010 Spalio 23, 14:07:48 »
sveiki ;) idomu toks klausimelis. Sieip cia forume gal ir buvo daug apie ta kalbeta.. bet vis del to.. Priekiniai zibintaj, ir ju lemputes. Zodziu truputi uzkniso vaziuot ir nelabaj ka matyt... seip pas mane halogenai.. a6 2001m. bet idomu, ar kas nors gali parekomnduot kokias geras lemputes? kad sviestu geraj ir tada kaj kelias slapias? dietis xenonu zibintus nenoriu.. bet girdejau kad galima ir i paprastus zibintus idiet xenon lemputes? ar tai tiesa? ir tuo atveju neprades diegt kanors ir elektrikos? ir jej galima parasyk kokios lemputes naudojate ir kaip jums?
p.s su zibintu reguliavimu viskas ok pas mane

Neprisijungęs maruse79

• Klubo narys
  • *
  • Įrašai: 2273
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4238: 2010 Spalio 23, 16:07:05 »
jei nori kad sviestu geraJ tai pirk philips blue vision, pas mane jos stovi ilgosiose tai gana geraJ jos sviecia  :)

Neprisijungęs princask

• Įrašai: 94
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4239: 2010 Spalio 23, 16:13:18 »
po 100 lt atiduosiu visas 4 naujas. pasta susimokat patys arba atvezt galiu y siaulius akmene mazeikius.  pastas ar autobusas +20lt
surinksiu 4 ir 6 cilindram du komplektus. 861174965
taip pat dar like du galiniai amortizatoriai avantui dujiniai nauji .
ir kokia kaina galiniu mortiku bei kokia firma?
ir ar quattro ar ne?

ECD ar abt kazkokie tai nelabai zinomi. manau kad be Q. nera parasyta.uz koki 140lt atiduosiu abu.

Neprisijungęs princask

• Įrašai: 94
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4240: 2010 Spalio 23, 16:14:07 »
be to turiu kelis komplektelius

Neprisijungęs bimbam

• Įrašai: 32
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4241: 2010 Spalio 23, 16:48:05 »
jei nori kad sviestu geraJ tai pirk philips blue vision, pas mane jos stovi ilgosiose tai gana geraJ jos sviecia  :)
kazkas sake, kad kaj slapias kelias taj vistiek nlb geraj... o uz kiek emej?

Neprisijungęs maruse79

• Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4242: 2010 Spalio 23, 17:02:29 »
po pėm  :D

Neprisijungęs Zaudi

• Įrašai: 4774
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4243: 2010 Spalio 23, 17:36:49 »
be to turiu kelis komplektelius

kokia kaina sito gerio ir kas gamintojas??

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4244: 2010 Spalio 23, 19:11:07 »

Tai kad su jomis per lietų naktį kaip aklas turėtum važiuoti... Visos tos blue ir t.t. tai totalus blogis...

Neprisijungęs Justas.

• Vilniaus miestas
  • Įrašai: 4387
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4245: 2010 Spalio 23, 19:43:52 »

Tai kad su jomis per lietų naktį kaip aklas turėtum važiuoti... Visos tos blue ir t.t. tai totalus blogis...
Pas mane lyg tokios į ilgas sudėtos, tai ten į blue nelabai panašu, šviečia tikrai gerai

Neprisijungęs maruse79

• Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4246: 2010 Spalio 23, 19:47:01 »

o ka geresnio pasiulytum?

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4247: 2010 Spalio 23, 20:00:17 »
Bent jau night breaker ar pan... Visos su blue prierašais išvis nešviečia, kai šlapia...

Neprisijungęs maruse79

• Klubo narys
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4248: 2010 Spalio 23, 20:46:36 »
na ilgosiomis nelabai daug tenka naudotis, bent jau man jos normalios aisku +xenon trumpose :)

Neprisijungęs intar

• Įrašai: 118
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #4249: 2010 Spalio 23, 20:55:30 »
i trumpas xenonai 5000k, i ylgas ir priesrukines ir podfarnikus(del vienodumo) pfilips(xenon effekt) sudeta. nesiskundziu, labai sakyciau gerai sviecia.