Sveiki. Esu naujokas. Skaitau temas jau 2 diena, bet su salyga, kad jos labai ilgos, o ieskau info greitai nepikit uz klausimus. Ieskau masiniuko ir labai akys krypsta i Audi A6 2.8 quattro apie 00 metus. Skaiciau foruma, info kazkiek radau, bet noretusi daugiau ir glaustai
Kokie didziausi minusai auto? I ka labiausiai kreipti demesi perkant? Ar vaziuokle, motoras patikimi? kaip quattro sistema, ar tenka daznai taisyt? Deze? Ar patenkinti savais triptronikais? Ar visgi geriau ieskot mechano. Kaip sis motoras draugauja su dujom? Ar apsimoka pirkti auto vazineta lietuvoje su dujom (mazdaug numanau busimus atsakymus i si klausima, bet vistiek). Gal siaip kas kokiu patarimu duotu? tai butu pirmoji mano Audi, pries tai buvo vw, broliai, bet kylant i aukstesne klase, aukstesni ir reikalavimai 
P.S. Siuo metu finansai leidzia pirkti auto iki 15 tukst litu.
eksplotavau du metus būtent tokį modelį su mechanine dėže. quattro sistema nepareikalavo jokių investicijų, tik tepalus reduktoriuje pasikeičiau

važiuoklę priekinę perrinkau vieną kartą kapitaliai (į 1000lt įtilpau), į galą nė lito neįkišau. na aišku tik nupirkus buvo pakeisti visi variklio diržai, įtempėjai, rolikai, termostatas, aušinimo skystis ir kita fignia (tas šiek tiek kainuoja

) šio modelio silpna vieta laikyčiau ABS bloką, dažnai pasitaikantis gedimas, bet išgydomas už porą šimtinių bloką perlitavus

o šiaip labai komfortabili ir pakankamai galinga šeimyninė mašina, su dujomis gal ir kažkiek ekonomiška

pas mane jų nebuvo.