Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A6 Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1569048 kartus)

Neprisijungęs DNGX

• Įrašai: 1239
    • Žiūrėti profilį
Re: A6 Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #13125: 2017 Sausio 23, 21:49:35 »
tai kas buvo?
Net nežinau kaip čia pasakius... Žodžiu tikrinau forumiečio Gurkšnio metodu ar ateina kuras, aišku prieš tai dar pakeičiau kuro filtrą ir kuro grįžtamas šlangutes, na ir sukant starteriu pro vamzdukus pasirodydavo vis koks vienas kitas lašas kuro. Tada kilo įtarimas kad slėgio siurblys nesukelia. Tai aš kaip nežinantis šitų reikalų labai plačiai iškarto pagalvojau kad plundžeris sudilęs. Radau meistrus savam miestelyje, jie sako atitemk, patvarkysim. Na pats aš jau nenorėjau lyst ten kur nemoku, tai nutempiau mašiną, jie po kelių dienų pasuko, sako sutvarkėm, atvaziuok pasiimt. Meistrai man teigė, jog kiek ėjo prieit nenuėmus siurblio pakeitė visas tarpines bei programiškai užvedimo metu padidino kuro normą. Šis remontas kainavo 60 eurų. Kolkas audi vaziuoja gerai, kuriasi taip pat gerai, prie -16 dar užkuriau gan nesunkiai. Tai vat tokia mano istorija, nežinau ant kiek rimtas čia jų remontas ir kiek ilgam čia viskas, na bet kolkas priekaištų neturiu. :-)