Tai tu geriau pats pasigilink, o ne pulk iškart... Aš sakau, kaip yra pas mane rs, o jei pas tave ten tdi su kokiomis nasa technologijų pagalvėmis, tai gali būti, ir jei eolto meistras taip sako, tai jau turbūt tau kitų nuomonė nebesvarbi... Bėje, matosi, kad tikrai rimti žmonės, jei tau kainą padaro didesnę, nei audi centras.
da man isvis neidomu kas ir kur ten pas tave tame rs,mes diskutavom apie tdi,o tu is kart kaip viso galo meistras visur kisi savo trigrasi.visur ir visada viska zinai,toks jausmas kad tu visus audi modelius esi turejas ardes ir t.t.
Kai tu tiek turėsi ir išardysi, kiek aš, tada galėsi drąskyti akis, nors aš tau atrodo normaliai pasakiau, kam jos skirtos, o tu čia bandai kažką naujo išrasti. Tau ir šiaip nesvarbu, apie ką aš kalbu, tau svarbu kažką kitaip pasakyti, nei aš pasakau, svarbu paprieštarauti.
Toliau, tęsiant apie pagalves, tai ten su tuo laiduku GALËTØ reguliuotis elektrohidraulinis tempimas,gal kai kuriuos meistrus tie laideliai ir subalamutina, jog taip ir yra, bet kad ten nėra to reguliavimo, dvi pagalves tokias namie turiu paskerdęs, ir ten niekam nėra ką reguliuoti. Jei norėsi, dėl tavęs foto padarysiu.
Plius pasiimk testerį, ir pasimatuok viską, esant šaltam ir karštam varikliui, pamatysi, kad ten tik viena ir nekintanti varža.
gerai jei jau tau taip atrodo kad as tiesiog visada stengiuosi paneigti tai ka tu pasakai,tai jei tau nuo to tik lengviau bus tai gali taip ir galvoti.tiesiog man atsibodo kai kokia tema be butu koks klausymas be iskiltu ir nesvarbu koks auto modelis i visus klausymus i visas bedas tik tu gali atsakyti teisingas niekas kitas tik tu.