Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: C4 A6 2.5 ar 1.9??  (Skaityta 14992 kartus)

Neprisijungęs Rimvidielis

• Įrašai: 559
    • Žiūrėti profilį
Re: C4 A6 2.5 ar 1.9??
« Topic Start: 2009 Lapkričio 14, 01:51:53 »
Na nezinau ... Pats vazinejes ir su 85kw ir su 103kw.Traukos uztekdavo. Pripranti prie kiekvienos ir vsio, o jei reikia tai ir ta ir ta gali paspaust nuo vairuotojo sugebejimu priklauso ...   (h) . Dbar turiu 1,9L 66kw cipuota. Patenkintas pilnai. Kas liecia remonta kas susije su varikliu (tai yra dirzai ir t.t.) remonto kaina -ZYMIAI pigiau (per pus) ir paprasciau nereikia puses masinos isardyt norint pakeist dirzus  (aa) . Del kuro ekonomijos tai pas mane praktiskai tas pats kas ir 2,5. Del traukos sutinku jei butu necipuota jos man truktu, bet dabar per akis  (be) i lenktynes nevaziuoju  (h)
O kuria rinktis tai cia jau kiekvieno reikalas
man kai keite dirzus 103kw tai irgi nearde priekio... (h) o dirzus netaip daznai ir keisti reikia, jei perki tokia masina tai turi tureti atsidejes tam pinigu keliais litais brangesnes detales neatstos 2.5 variklio komforto...:) uz visa darba ir detales keiciant dirzus pas privatu zmogu sumokejau 800lt nemanau kad daug pigiau 1.9 aptarnavimas kainuotu... :V