Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Komentarai: Apie Apžiūrėtus Parduodamus Automobilius  (Skaityta 114043 kartus)

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
Gal buciau ir nieko nerases, bet kadangi pardavejas mane isdejo i suns dienas uz tai kad pirkeja informavau apie masinos bukle, nutariau paviesinti.
http://m.auto.plius.lt/skelbimai/audi-a6-3-0-l-universalas-2005-dyzelinas-4034666.html
Klaidu begale, lyg tik 2 blokai buvo svarus, bet ne tame esme.
Bendri nuokrypiai gan geri, tad mechaniniu isdylimu manau nebus.
Keliu purkstuku kompensacijos jau palei ribas, tad isdevejimas didelis (apie tai pardavejas nesupranta, tai pasakius busite iskolioti :D ).
Reile slegis nei minutes neislaikomas, todel is to sprendziu kad purkstukai yra kiauri, be to pastovejus pradeda ir dumus sukti, nors ir neziauriai, bet jau ateina paskutinioji ir neatlikus 6k lt investicijos ilgai varikliu nesidziaugsite, jei aplamai jis jau nera davarytas. Apie tai pasakius klientui buvau pasiustas ant raidziu ir liepta nesdintis is masinos, ale esu nieko nesuprantantis apsimetelis, juolab jam dare tikri meistrai CHIP TUNINGA! kurie supranta, o as cia varazinu :-] tiesa, tie meistrai tik is 13 ir 14 tesugeba vertinti kompensacijas, nezino kur is ties pateikama purkstuku kompensaciju informacija :D
Pateiks kruva nemandagiu tekstu, kokie meistrai asilai, nesupranta nieko apie tokias masinas, turbina adaptuoti moka tik Vievy o kiti kefyrai ir t.t.t.t.t. :D

Na zodziu, zmogaus kultura tragiska... Masina ir tokia su idomybemis ;)
« Paskutinį kartą keitė: 2015 Vasario 05, 09:37:57 sukūrė Bajoras »