Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 700342 kartus)

Neprisijungęs GedasQ

• Įrašai: 2515
    • Žiūrėti profilį
Re: Pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #650: 2010 Gruodžio 21, 19:21:32 »
devinoskes 2,3 ir 80 2E skiriasi, vienu kontakteliu permazai bulkoj,tik nezinau ar tas kontaktelis isvis reikalingas:D bet seip i devinoske silkes tinka
2E tai cia 2litrai? siaip man spyneles keist nereiktu, bet durims atidaryt reikia, o atskirai niekas neparduoda, nes dazniausiai vienas raktas viskam tera.

laba lengvai prisitaiko tie raktai, pagal spynele. pats esu kokia trejeta ar ketverta spyneliu persidares.
papasakosi kaip persidaro?
[/quote

Na tiesioga nuimi fiksa pacios serdeles is antros puse ir ji issiima is rankenos mechanizmo. Tada taip vadinamas "kulkutes" keitalioji vietomis, iki tol kada gauni visas sulindusias kulkutes ikisus naujaji rakta. Nevisada gaunasi idealus rezultatas, tai butu gerai kad turetum dvi serdeles ir kuo daugiau kulkuciu turesi, tuo lengviau bus gauti reikiama rezultata. Jei neturi antros serdeles, tada gali paslifuoti nesulendancia kulkute. Asmeniskai man viskasd pavykdavo su viena turima serdele.
dekui, aisku pirma karta bus sunkiau, bet reikes bandyt, dekui uz informacija.