Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: audi 90 miršta  (Skaityta 4219 kartus)

Neprisijungęs Justassss

• Įrašai: 391
    • Žiūrėti profilį
audi 90 miršta
« Topic Start: 2009 Lapkričio 14, 22:18:00 »
nepykit kad aš Jus labai nervuoju savo postais ir bereikalingom temom, bet supraskit aš studentas ir nelabai turiu kada po intika lakstyt,ieškant informacijos, kai turiu sugedusį auto :( už 100km
taigi tokia ši istorija nusipirkau aš 88metų audi 90 2,3 benz/dujos veikė variklis nelabai gražiai bet bent jau veikė, po mėnesio užlinko variklis įsidėjau kitą  dabar variklis kai būna visiškai šaltas užsiveda, BET sušyla ir viskas, pradeda šokinėt apsukos, mėginau plaut LEV-nieko nepasikeitė,  tada ant bajario atjungiau nuo jo fiškę- užgęso.įsidėjau kitą krabą ir potenciometrą(ar kaip jis ten, nu krc ta visa mechanizmą kur lėkštutę kilnoja)  ilgai vargau kol vėl ją užkūriau,tada tikrinau ar per gofrą niekur negaudo oro, neradau trūkimų, tada pastebėjau kad neveikia temperatūros daviklis panelėje ir ventiliatorius. draugas pastebėjo kad nėra pagrindinio variklio valdymo bloko saugiklio, tai sakau gal jis gali būti kaltas dėl tokio Š***? ir dar pridursiu kiek skaičiau tai visiems apsukos užkildavo, o man jos kranta, ir kuo daugiau variklis šyla tuo daugiau jos pulsuodamo krenta iki tol kol visai variklis užgesta, tai sakau gal Jūs man padėsit bent truputį