093 kanale parodymai -4,0cf ir -3,0cf ,cia lb blogai? degimo kampas kaip suprantu 14,3btdc
o klaida jeigu ramiai vazinejant neatsiranda o tik duodi tapkes redlainu ir atsiranda : 17536-rjad 1,adaptacija smesi (pod nagruzkoj):pereobednenije smesi v sisteme p1128-35-10 nepostojano
kas siam variklije reguliuoja kuro misini?nes uzvedant masina konkreciai girdisi is duslintuvo puksejimas,kur ieskoti problemos?
beje ar kai normaliai uzgazuoji ir uzgesini masina turi tarsi oro siurbimas ar isputimas girdetis kazkur po sparnu vairuotojo puses?kriauses abidvi uzvedant isitraukia bet tik gazuojant viena atsileidzia o kita ne
pas mane 93 kanale -1 ir -1 , bet as pats pasidariau velenus susireguliavau, bet siaip ner blogai ir pas taves. pas mane kai buvo -8 ir -10 va tada motoras purtesi. jei pas tave snypcia po uzgesinimo variklio is po posparnio, ten yra vakumo rezervuarai, gal prakiures rezervuaras ar slanga nusimovus, patikrinti paprasta 5 numeriu pazymeta slangele atjunk ja ties ta vieta kur 5 nr, ten plastikine slanga kuri eina po posparniu issikelk i virsu trauk ora per ja kiek gali ir turi buti vakumas ta prasme neturi ilgai trauktis oras tik kol is to vakumo rezervuaro issisiurbs oras ir turi laikytis taip, jei oras siurbsis pastoviai reiskia arba prakiures vakumo rezervuaras,arba ta plastikine slangele kuri eina i rezervuara nusimovus arba sutrukus. arba gali i ta pacia plastmasine slanga pusti ora jis neturi pustis jei rezevuaras sveikas. sunku man paaiskinti aiskiau, nelabai aiskiai gal surasiau bet esme atjungi slangele ir puti arba trauki neturi nei pustis oras nei trauktis jei rezervuaras geras.. jei jis kiauras tai gali buti poksejimo priezastis. pas mane poksejo pasikeiciau lambda nustojo. siaip per vcds gali pasitikrinti oro srauta ar gerai dirba ar ne, taip pat ir lambdas gali pasiziureti