Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A8 Variklio skyrius  (Skaityta 626941 kartus)

Neprisijungęs mynia

• Įrašai: 633
    • Žiūrėti profilį
Re: A8 Variklio skyrius
« Atsakymas #2225: 2010 Gruodžio 28, 08:05:22 »
o kaip del akumo isemimo? sake kad negalima atjungt nuo sroves masinos net keiciant akuma tipo kad kompai nenusiresetintu.. nes po akumo nusodinimo praejus trims dienoms nebeuzsikure. kaiptik tuomet ir atsale orai, dyzelis piltas lietuviskoj degalinej tai jo kokybe nepasitikiu, beto bebuvo mazas kiekis bet nebuvo tuscias tai uzsiorint nelabai galejo. skaiciau apie zwakiu tikrinima, ar uzteks patikrinti jas su indikatoriumi ar reiktu issisukus visas ziureti? akuma pilnai uzkraunu vistiek nieko, viena vakara buvau uzkures is trecio ilgo pasukimo, pasildziau keleta min ir uzgesinau pazeti ar vel uzsikurs bet... buvau prasukes filtro nuorinimo varztely, vamzdelius ieinancius i purkstukus pazeti ar ateina dyzelis nes isgirst siurbly nesamone tai sukant startery dyzelis bega, prie purkstuku ispradziu nusiorino, tada ir buvo pavyke uzkurti paskutiny kart. tepalo lygi tikrinau pries 900-1000km per tiek km buvonudegine siektiek, tai dapyliau. ka dar galima ismeginti?
Nemanau kad del akumo isemimo gali kazkas atsitikt. Keiciau as savoj masinoj kazkaip akuma, ir buvau pilnai atjunges. Viskas buvo tvarkoj po naujo istatymo, tereikejo mago koda ivest ir laikrodi nusistatyt su data. Uzsikure be problemu. Del zvakiu nezinau net, manau patikimiausias budas gyvai jas tikrint, nors man vienam servise pamenu kazkokku aparaciuku tikrino. Bandyk statyt masina i silta garaza keliom dienom, ir matysi kas prie ko. Man susidaro ispudis kad kuras tau uzstengo. Nors gal ir klystu......