Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A8 Variklio skyrius  (Skaityta 623104 kartus)

Neprisijungęs Arvis

• Įrašai: 4984
    • Žiūrėti profilį
Re: A8 Variklio skyrius
« Atsakymas #1275: 2009 Spalio 27, 00:25:10 »
aha, cia tie tokie afigieni masinu savininkai renkas, kurie tokias dalis propaguoja.. bet blem zinai jos gerai laiko ir dar garantija jas dedant gauna ;) yra tokie, kur ir originalias dalis deda ;) bet ko jau ko, bet nemanau, kad cia bent vienas yra taip "daznai" keiciantis tepalus ar tampantis su limo kranus  :D :-]
chm, pasakysiu ziauriai, bet kupu esu atvaziaves ~40'000km nekeites tepalu, tai nei kas barskejo, nei rekavo po kapotu, o masina iki sios dienos vaziuoja. Esu ir dar vienai nekeites ~40'000km tepalu ir viskas taipogi veikia normaliai.

Prasome nepriimti sios info, kaip rekomendacijos nekeisti tepalu ir atminkite kad tepalo savybes yra pirmoje eileje nei reguliarus keitimas - tokia mano nuomone :)
tos tepalo savybes ;) keitimo intervala ne debilai nustatineja... 40k km ir su long laife tepalu yra per daug jam keitimo terminas yra (30 k km)... gamintojas nurodydamas keitimo termina yra apskaiciaves, kad tokiai ridai yra maximaliai geros jo tepimo savybes... pavazinek pora... trejeta kartu taip nekeisdamas ir uzlenksi matora... aisku yra islygu... jei 10 k km sudegina 10 litru tepalo ir dar kas 10 k km pakeiti tepalo filtra, tai praktiskai gali ir isvis nekeist tepalu.... bet is tavo posto biski kitaip supratau ;)

tad moralas yra geriausiai ziurek kiek toliau kiek visi apsisike sedi.. o kad pacio kelnes geru kvapu garuoja, tai   :D