aha, cia tie tokie afigieni masinu savininkai renkas, kurie tokias dalis propaguoja.. bet blem zinai jos gerai laiko ir dar garantija jas dedant gauna

yra tokie, kur ir originalias dalis deda

bet ko jau ko, bet nemanau, kad cia bent vienas yra taip "daznai" keiciantis tepalus ar tampantis su limo kranus
chm, pasakysiu ziauriai, bet kupu esu atvaziaves ~40'000km nekeites tepalu, tai nei kas barskejo, nei rekavo po kapotu, o masina iki sios dienos vaziuoja. Esu ir dar vienai nekeites ~40'000km tepalu ir viskas taipogi veikia normaliai.
Prasome nepriimti sios info, kaip rekomendacijos nekeisti tepalu ir atminkite kad tepalo savybes yra pirmoje eileje nei reguliarus keitimas - tokia mano nuomone 

tos tepalo savybes

keitimo intervala ne debilai nustatineja... 40k km ir su long laife tepalu yra per daug jam keitimo terminas yra (30 k km)... gamintojas nurodydamas keitimo termina yra apskaiciaves, kad tokiai ridai yra maximaliai geros jo tepimo savybes... pavazinek pora... trejeta kartu taip nekeisdamas ir uzlenksi matora... aisku yra islygu... jei 10 k km sudegina 10 litru tepalo ir dar kas 10 k km pakeiti tepalo filtra, tai praktiskai gali ir isvis nekeist tepalu.... bet is tavo posto biski kitaip supratau

tad moralas yra geriausiai ziurek kiek toliau kiek visi apsisike sedi.. o kad pacio kelnes geru kvapu garuoja, tai