Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A8 tiuning detalės  (Skaityta 23689 kartus)

Neprisijungęs Patrakusi

• Įrašai: 1929
    • Žiūrėti profilį
A8 tiuning detalės
« Topic Start: 2008 Liepos 04, 21:49:33 »
Na va, suderinau dėl naujos temelės... (aa) labai ačiū... :*
Taigi, kaip ir buvo kalbėta kitoj temoj, šiuo metu jamam galinio stiklo spoilerį (foto pirma).
Kaina šio spoilerio 120Lt....Kaina pasikeitė nes: spoilerius planuojama daryti panevėžyje, taigis aš buvau parašiusi kainą jau grynai spoilerio, be jokių antkainių ir pan (100lt)....viskas čiesnai...  (v) bet, kadangi man reiks važiuoti į pnvž, palikti mašiną ten dviem dienom,(tadum su manim lekia dar viena auto mane paimti), po 2d vėl važiuoti pasiimti auto, na patys suprantat kad tai kainuos...Taigis, tikiuos nelabai supyksite jei užmesim po 20lt ant kainos (120lt).... :)
Arčiau kol kas nieko neradau, su vienu derinau, bet ten nerimtas veikėjas, tai spjoviau lauk... :) Užsisakė:
1.Patrakusi  (+)
2.Evaldass  (+)

Norintys rašykite, įtraukiam į sarašą ir lekiam tiuninguotis... :G Buvo klausta dar dėl kitokio spoilerio (2 foto), ar bus įmanoma tokį paimti, sužinosiu po savaitgalio...Taip pat bus pasidomėta dėl kitų tiuning detalių (slenksčių, bamperių ir pan..)...Maža gal kas norės... :V
Šioj temoj gali bet kas siūlyti, rodyti, ir diskutuoti (tik be flood'o) apie tiuningą, (žinoma tik A8/S8)... ;)
« Paskutinį kartą keitė: 2008 Liepos 04, 22:00:49 sukūrė patrakusi »