Butent
Jei kas turi galimybe, kai marijus vazineti su 4.2 ir jam 15l/100km vidurkis, tai beabejo renkates galingiausia. Bet pvz kaip as, kur 80 % isuktu km yra mieste, man parankesnis variantas yra 2.8, o tiem kas kriokia kad sanaudos pastoviai siekia 17l su 2.8, tai pirma pas meistra apsilankyti reikia, o tada pasakot pasakas.
galimybe pas mane yra islaikyt tvarkinga masinos stovi, del to ir sanaudos tokios kokios turi but. kad v8 varikliai kai kuriais atvejais ekonomiskesni nei v6 - senai isdiskutuotas klausimas, (V8 ir A8 skyreliuose kas nezino kur ?!? ?!? ?!?), todel bet kokiu atveju tarp situ dvieju benzininiu varikliu kuro sanaudu vidurkiu skirtumas nebus didesnis nei pora litru, panasi situacija kas vazineja dyzeliais tarp 2.5 ir 3.3
Marijau tvarkingumas yra viena, o eksplotavimos salygos yra kita. 15l/100km as isivaizduoju kad dazniausiai tu vazineji uz miesto ribu, kaip ir offroadas gyre savo facelifta 12l/100km, bet vazinejo tik tiesiojoje. O jei tu telpi su 15l mieste, tada as noreciau uzsisakyti pas tave pamokas, kaip tai padaryti

Ir sakau tai ne todel kad noreciau tave ar ka nors kita pasiepti, bet pats pradejau nuo 4.2, poto seke 2.5, ir apsistojau ties 2.8 , nes man tai priimtiniausia, tad ir sanaudu ( kas jau senu seniausiai isdiskutuota tema A8 skyrelyje, kuro sanaudos) nereik lyginti, nes 2.8 valgo zymiai maziau, nei 4.2, nors is sono pazejus abi ryja dahuja

Juolab suvokciau jei lygintumete 3.7 su 4.2, tada tai suprantu yra ka lyginti, o cia yra 2 atskiros respublikos.