Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A8 Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1801706 kartus)

Neprisijungęs egis

• Įrašai: 4012
    • Žiūrėti profilį
AUDI A8 - vargai ir džiaugsmai
« Atsakymas #1425: 2007 Gruodžio 30, 20:22:01 »
evaldas, jei nori nenuvalkiotos, tai tikrai nereikejo imti a6, nes asmeniskai man, tai a6 daug labiau nuvalkiota nei a8, kadangi bent kelis draugus turiu, kuriem a6 universala duoda kaip darbine masina  (!?) o ir siaip pasisukiojus po miesta, daug matau darbiniu a6, su firmos inicialais, ir aisku neplautos apsmaukytos ir t.t., o a8 DAZNIAUSIAI perka tik tam tikro sluoksnio zmones, kuriem masina yra kaip hobis, aisku jie buna gal biednesni ar dar kazkas, bet privaziaves prie zmogaus su a8, visada pamatysi jaunatviska ruoza su jaunatviskom panetkem. butent toki pati ivaizdi esu susidares ir apie v8, ja perka irgi tik tam tikro sluoksnio zmones, cia jau nebepridesiu prie sito sakinio zodelio DAZNIAUSIAI, nes kas turi v8, zino ko nori ir tikrai keisti jos nenori, a8 daug maziau sarmo turi nei v8, taciau tai ne kazkokia a6, kuri dar meteliai, pamatysi kas is jos liks, lygiai tokios pat taps kaip ceskes, i soda ir i kaima  (h)

uzsitrauksi JO rustybe rafinuotasai :D :D kai turejo A8 - geresnes masinos nebuva :D daba nusipirka traktoriu karoce viskas - uzsipiskit vadinas vargsai su sava A8'kem :D :D :D shkurline radija karoce :D
« Paskutinį kartą keitė: 2007 Gruodžio 30, 20:27:00 sukūrė egis »

Neprisijungęs Maxtor

• Įrašai: 1826
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1426: 2007 Gruodžio 30, 22:19:09 »
Zinau kad A8 remontas ne is pigiuju bet tikiuosi bedai istikus pades mano kolegos is darbo  ;) Nors aisku siulo geriau koki mersa jamti bet kad man tu S klases mersu panelis kazkoks senovinis ir siaip as audi kazkaip labiau  (o) :H
« Paskutinį kartą keitė: 2007 Gruodžio 30, 22:21:11 sukūrė Maxtor »

Neprisijungęs Maxtor

• Žiūrėti profilį
susidomejau audi a8 2.8
« Atsakymas #1427: 2007 Gruodžio 30, 22:25:42 »
kad kazkaip keistai ten su tom kuro sanaudom ant borto kompo. leidiesi nuo kalno ir pilnai atleidus gaza rodo kad 0 ima o imetus laisva kazkaip nuo greicio skaiciuoja ir apsuku nes pvz kuo greiciau vaziuoji begi ismetus tuo mazesnes sanaudas rodo. :D

Neprisijungęs rafinuotas

• Įrašai: 3412
    • Žiūrėti profilį
susidomejau audi a8 2.8
« Atsakymas #1428: 2007 Gruodžio 31, 01:11:10 »
jo tipo o kodel raso pvz kai sustoji ir imeti pavara i P ir neuzgesini motoro rodo arba 50 arba 20 arba bet kiek, kompas kazka susigliucina karocia nezinau teorija buvo mano, viskas gal kitaip, bet kad kompas klysta tai faktas.

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1429: 2007 Gruodžio 31, 01:18:35 »
evaldas, jei nori nenuvalkiotos, tai tikrai nereikejo imti a6, nes asmeniskai man, tai a6 daug labiau nuvalkiota nei a8, kadangi bent kelis draugus turiu, kuriem a6 universala duoda kaip darbine masina  (!?) o ir siaip pasisukiojus po miesta, daug matau darbiniu a6, su firmos inicialais, ir aisku neplautos apsmaukytos ir t.t., o a8 DAZNIAUSIAI perka tik tam tikro sluoksnio zmones, kuriem masina yra kaip hobis, aisku jie buna gal biednesni ar dar kazkas, bet privaziaves prie zmogaus su a8, visada pamatysi jaunatviska ruoza su jaunatviskom panetkem. butent toki pati ivaizdi esu susidares ir apie v8, ja perka irgi tik tam tikro sluoksnio zmones, cia jau nebepridesiu prie sito sakinio zodelio DAZNIAUSIAI, nes kas turi v8, zino ko nori ir tikrai keisti jos nenori, a8 daug maziau sarmo turi nei v8, taciau tai ne kazkokia a6, kuri dar meteliai, pamatysi kas is jos liks, lygiai tokios pat taps kaip ceskes, i soda ir i kaima  (h)

uzsitrauksi JO rustybe rafinuotasai :D :D kai turejo A8 - geresnes masinos nebuva :D daba nusipirka traktoriu karoce viskas - uzsipiskit vadinas vargsai su sava A8'kem :D :D :D shkurline radija karoce :D

nemanau kad uzsitrauksiu. cia tik mano nuomone, juk daug kam a6 labai patinka ir butent universalai, as zmogus galiu savo nuomone turet ir reikst. jo litai, jo problemos. man asmeniskai kaip jau sakiau geriau a8. o vat jeigu lyginti a6 c5 su a8 tai jau jau cia didelis klausimelis, labai didelis... draugas turi tokia grazia, tai visi navarotai, 4.2 motoras, automatas sviesi koza, pusti sparnai, spalva nereali, ratus uzmove juodus grazius, zibintus galinius pakeite i tokius gerus baltus, nu karoc jo masina man tikrai labai grazi. na bet sakau labai daug seskiu yra nekokiu, butent del zmoniu sluoksnio perkancio jas, juk kai pceskes yra darbines, taip ir netruks a6 bus darbines... na bet cia tik mano kvaila teorija. :)  juk kitas opel vectros i jokia a6 ir a8 nemanys, kiekvienam savo, todel prasau nepult ant manes :)

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1430: 2007 Gruodžio 31, 02:26:20 »
tai tavo draugas S6 turi  (h)

Evaldas

• Svečias
susidomejau audi a8 2.8
« Atsakymas #1431: 2007 Gruodžio 31, 10:58:13 »
kad kazkaip keistai ten su tom kuro sanaudom ant borto kompo. leidiesi nuo kalno ir pilnai atleidus gaza rodo kad 0 ima o imetus laisva kazkaip nuo greicio skaiciuoja ir apsuku nes pvz kuo greiciau vaziuoji begi ismetus tuo mazesnes sanaudas rodo. :D

Ant pavaros atleidus gazą rodomas 0 todėl, kad nutraukiamas kuro tiekimas į variklį tuo metu, benzas neįpurškiamas.

Evaldas

• Svečias
« Atsakymas #1432: 2007 Gruodžio 31, 11:00:10 »
Maxtor - čia tavęs neturėjau galvoje, aš apie bendrą situaciją kalbu. Ankščiau jų dar neturėdavo kiekvienas, o dabar gryžta iš užsienio 10000lt užsidirbę ir pasiima lavonus, kurių net neprikelia iki normalios būklės.

Neprisijungęs Maxtor

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1433: 2007 Gruodžio 31, 11:00:48 »

nebutinai ;) yra ir A6 su 4.2 kuri turi 300ag ar 310ag o pas S6 su jau stovi 340ag

Neprisijungęs Maxtor

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1434: 2007 Gruodžio 31, 11:10:14 »
Maxtor - čia tavęs neturėjau galvoje, aš apie bendrą situaciją kalbu. Ankščiau jų dar neturėdavo kiekvienas, o dabar gryžta iš užsienio 10000lt užsidirbę ir pasiima lavonus, kurių net neprikelia iki normalios būklės.

tai kad ne vien su A8 tas darosi. tiek bumerei (kuriu dabar is vis turgui kaip pri...ta) tiek tos A6 ar E39 yra jau jamamos ivairiu veikeju. :) tik kad va A8 uz visas tas kazkaip maziau tenka uzmatyti tad cia is dalies kaip ir pliusas. :D

Evaldas

• Svečias
« Atsakymas #1435: 2007 Gruodžio 31, 11:12:37 »
Pas mus jau kas antra tokia labai jau nuskurdus važinėja, ir už vairo tokie švelniai tariant juokingi sėdi :D

Neprisijungęs egis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1436: 2007 Gruodžio 31, 12:58:06 »
Pas mus jau kas antra tokia labai jau nuskurdus važinėja, ir už vairo tokie švelniai tariant juokingi sėdi :D

aaa tu is vis supranti ka tu sneki ? :D :D :D atvaziuok i siaulius pvz, ir pagainiok a8 ir kai jos vairuotojas islips pasakyk - "o ble, tu gryzai is uzsienio ir tavo snukis juokingas" :D :D :D nu nepraleisciau progas paziet tolimesnius veiksmus :D :D :D :D :D

Evaldas

• Svečias
« Atsakymas #1437: 2007 Gruodžio 31, 13:07:43 »

aaa tu is vis supranti ka tu sneki ? :D :D :D atvaziuok i siaulius pvz, ir pagainiok a8 ir kai jos vairuotojas islips pasakyk - "o blin, tu gryzai is uzsienio ir tavo snukis juokingas" :D :D :D nu kūmutė nepraleisciau progas paziet tolimesnius veiksmus :D :D :D :D :D

Tai čia save jau prie Šiaulių mafijozų skaitai, kad tą A8 už 9200lt pasiėmei???? :D :D :D :D :D :D

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
susidomejau audi a8 2.8
« Atsakymas #1438: 2007 Gruodžio 31, 13:14:14 »

Ant pavaros atleidus gazą rodomas 0 todėl, kad nutraukiamas kuro tiekimas į variklį tuo metu, benzas neįpurškiamas.

tas viskas aisku, o tu man paaiskink kaip buna kai pvz laikai nuspaudes stabdi prie sviesaforo, rodo sanaudas isvis pieno riebuma rodo, ir tas visas sumuojasi i vidutines sanaudas.

Evaldas

• Svečias
susidomejau audi a8 2.8
« Atsakymas #1439: 2007 Gruodžio 31, 13:15:30 »
Stovint ant vietos man pvz momentines rodo tokias pat, koks yra tuo metu bendras vidurkis.

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1440: 2007 Gruodžio 31, 13:16:10 »

nebutinai ;) yra ir A6 su 4.2 kuri turi 300ag ar 310ag o pas S6 su jau stovi 340ag

butent taip ir yra, pas ji a6 ir vadinasi o kiek zirgu nezinau, speju tikrai daugiau nei 300, nes pas ji gana nauja ar 2002 ar 03 metu.

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1441: 2007 Gruodžio 31, 13:17:28 »

aaa tu is vis supranti ka tu sneki ? :D :D :D atvaziuok i siaulius pvz, ir pagainiok a8 ir kai jos vairuotojas islips pasakyk - "o blin, tu gryzai is uzsienio ir tavo snukis juokingas" :D :D :D nu kūmutė nepraleisciau progas paziet tolimesnius veiksmus :D :D :D :D :D

Tai čia save jau prie Šiaulių mafijozų skaitai, kad tą A8 už 9200lt pasiėmei???? :D :D :D :D :D :D

nu jei masina perki uz puse vertes tai cia itakingu pazystamu reik turet, arba gudriam buti :G

Neprisijungęs Auddziuss

• Įrašai: 283
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1442: 2007 Gruodžio 31, 13:41:46 »
Cia vel as su savo problemom ysikisiu.. :V,kur saugikliai stovi A8,nes ydejau restauruota siurbliuka,o jis vistiek tyli..sena kai jungem prie akumo,tai jis antiek buvo uzsikirtes,kad net trumpino..tai gal dar koky saugikly numuse?butu ne sventes,tai senai buciau meistrui normaliam daves,bet kiek vaziavau pas visus,tai sako gerokai po svenciu..o vaziuot,tai norisi.. :-{

Evaldas

• Svečias
« Atsakymas #1443: 2007 Gruodžio 31, 13:56:57 »
Saugikliai keleivio pusėje, po kojomis, dešinėje pusėje. Lengviau prieiti, kai kilimus išsiimi ten.

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
susidomejau audi a8 2.8
« Atsakymas #1444: 2007 Gruodžio 31, 14:06:24 »
man visada rodo 20ar 40~  :f

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1445: 2007 Gruodžio 31, 14:16:49 »
nu sto pacani, kad astunkes negestu, ir nerodytu kaprizu!!!!!
LAIMINGU SVENCIU  :G :G :G :G :G :G :G :G (+) (+) (+) (+) (+) (+) (+) :D :D :D :D :D :D :O :O :O :O :O :O (h) (h) (h) (h) :s :s :s :s :s (o) (o) (o) (o) (o) (o) :* :* :* :* :* :* :H :H :H :H :H :H :H (be) (be) (be) (be)

Evaldas

• Svečias
susidomejau audi a8 2.8
« Atsakymas #1446: 2007 Gruodžio 31, 15:47:29 »
man visada rodo 20ar 40~  :f

O pavažiavus ir sustojus irgi tą patį rodo, t.y. 20 ar 40ltr?

Neprisijungęs egis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1447: 2007 Gruodžio 31, 16:03:12 »

reik dziaugtis kai randi durnesniu ir iskisi pigesne masina i kita :D :D :D o ne but lochu kai tu :D :D is vis artiste pusk nachui su sava lopu bazaru ir apsistumelia snukiu :D :D :D :D happy new year

Evaldas

• Svečias
« Atsakymas #1448: 2007 Gruodžio 31, 16:04:39 »
Egi, jau faras turi tuningines??? :D O katalogą neparodysi?? :D :D :D :D :D

Neprisijungęs Maxtor

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #1449: 2007 Gruodžio 31, 16:25:03 »
Tai ka ka vyriokai tikiuosi artimiausiu metu papildyti jusu gretas nes jau rankpiniugius uz C4 gavau. :D Be ja gal butu reikalui esant zmogus galintis padeti apziureti kokia A8? Cia siaip jauciu su kokiu bajoru reiktu pasneketi nes jis ir kompa pasijungti galetu. :)