evaldas, jei nori nenuvalkiotos, tai tikrai nereikejo imti a6, nes asmeniskai man, tai a6 daug labiau nuvalkiota nei a8, kadangi bent kelis draugus turiu, kuriem a6 universala duoda kaip darbine masina
o ir siaip pasisukiojus po miesta, daug matau darbiniu a6, su firmos inicialais, ir aisku neplautos apsmaukytos ir t.t., o a8 DAZNIAUSIAI perka tik tam tikro sluoksnio zmones, kuriem masina yra kaip hobis, aisku jie buna gal biednesni ar dar kazkas, bet privaziaves prie zmogaus su a8, visada pamatysi jaunatviska ruoza su jaunatviskom panetkem. butent toki pati ivaizdi esu susidares ir apie v8, ja perka irgi tik tam tikro sluoksnio zmones, cia jau nebepridesiu prie sito sakinio zodelio DAZNIAUSIAI, nes kas turi v8, zino ko nori ir tikrai keisti jos nenori, a8 daug maziau sarmo turi nei v8, taciau tai ne kazkokia a6, kuri dar meteliai, pamatysi kas is jos liks, lygiai tokios pat taps kaip ceskes, i soda ir i kaima 
uzsitrauksi JO rustybe rafinuotasai
kai turejo A8 - geresnes masinos nebuva
daba nusipirka traktoriu karoce viskas - uzsipiskit vadinas vargsai su sava A8'kem
shkurline radija karoce 
nemanau kad uzsitrauksiu. cia tik mano nuomone, juk daug kam a6 labai patinka ir butent universalai, as zmogus galiu savo nuomone turet ir reikst. jo litai, jo problemos. man asmeniskai kaip jau sakiau geriau a8. o vat jeigu lyginti a6 c5 su a8 tai jau jau cia didelis klausimelis, labai didelis... draugas turi tokia grazia, tai visi navarotai, 4.2 motoras, automatas sviesi koza, pusti sparnai, spalva nereali, ratus uzmove juodus grazius, zibintus galinius pakeite i tokius gerus baltus, nu karoc jo masina man tikrai labai grazi. na bet sakau labai daug seskiu yra nekokiu, butent del zmoniu sluoksnio perkancio jas, juk kai pceskes yra darbines, taip ir netruks a6 bus darbines... na bet cia tik mano kvaila teorija.

juk kitas opel vectros i jokia a6 ir a8 nemanys, kiekvienam savo, todel prasau nepult ant manes