Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A8 Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1815586 kartus)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi A8 pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #11875: 2009 Rugpjūčio 13, 13:26:05 »
Pas mane tv yra, tai rodo geriau nei namie :D Tikrai nesiskundžiu :)
O ka dar apart tiunerio reikejo daryti? Antenas kazkokias jungti? Man atrodo, jei nera nei cd ceindzerio, nieko, tai geriausia pasijungti koki dvd grotuva prie to ekrano..

Buvo viskas pas mane jau. ;)

o kodel turetu but paklausa? zinai kas dabar tokiam butu deficitas? ogi gaut remeli... nes jei nera tv ir uzsimanai isimest orga, tai perki nuo feislifto su visu remeliu, klimos valdymu ir visais kitais mygtalais... ir oplia... nauja centrine koncole :)
Man atrodo, kad biski nusisneki.. Jei pirktum feislifto remeli, tv, reiktu ir nauja klima pirkti, perdarineti ten visokias fiskes ir investoti belenkiek pinigu.. Jau cia tikrai butu burtu knyga. O padaroma tai viskas, va keleta puslapiu atgal yra pavyzdys kaip zmogus visa salona is d3 susidejo, netik centrine konsole  :-] Bet bent jau as tai nesuprantu,kam tokiu dalyku reikia..

manau, kad pats biski nusikalbi. paksaityk atidziai sekancius postus ir pamatysi, kad rasiau jog DM buvo persidejas ir dar ne viena zinau kas pasidares taip turi. o tos anot taves belenkokios investicijos, norint feislifto centrine konsole su viskuom pilnai susidet, iskaitant tv, navi ir visa kas priklauso, kainuoja nuo 1200 iki 2000lt kaip rasi.... + darbas.

Nu sunkiai Arvi tilpsi į tokią sumą, jei viską darant taip, kaip priklauso... Pvz kad ir antena tv būna galiniame lange, tai langą keisti reikia, jei viską orginaliai darai :)

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11876: 2009 Rugpjūčio 14, 00:59:18 »
teko sustot su mazda RX8 ant sviesaforo,tai kaip ir padariau...:)

o telekas i paprasta ne facelift'a tai ka zinau...geriau koki pioneer'iu isimest jauciu 2 din'u arba isvaziuojama....

Neprisijungęs Carls

• Įrašai: 97
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11877: 2009 Rugpjūčio 14, 07:43:10 »
teko sustot su mazda RX8 ant sviesaforo,tai kaip ir padariau...:)

o telekas i paprasta ne facelift'a tai ka zinau...geriau koki pioneer'iu isimest jauciu 2 din'u arba isvaziuojama....

bet kad lb nekaip atrodo tas stalčius kur dedasi kad sumažint tarpus.. o tokiam auto norisi kad viskas atrodytų pakankamai solidžiai.. :) tai variantas tik chalturint naują konsolę, bent jau pagal mane..

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11878: 2009 Rugpjūčio 14, 07:45:44 »
na remeli gali suchalturint normalu ir vsio,o jei 2 din'u desi tai arba ispjaut graziai arba nuo facelift'o det konsole,tiesiog funkciju daugiau ir touchscreen'as daug paprasciau valdos...

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11879: 2009 Rugpjūčio 14, 08:11:50 »
Gadina man tokie vaizdą, orginalas žymiai geriau atrodo

Neprisijungęs Arvis

• Įrašai: 4984
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11880: 2009 Rugpjūčio 14, 08:33:52 »
apie ka ir kalba, kad originalas geriau atrodo. as turejas gi islendanti... zjb magas, geras garsas, gera vaizdo kokybe, bet yra vienas bet.... jis neisipaiso i bendra panele taip kaip originalas. o kas del pinigu kur as sakiau, tai astunkiu rojuj sake 1500lt su viskuom, pilnas komplektas. t.y. ir visi blokai, pravodkes, antenos, klimos blokas, visos fyskes ir t.t. karoc visa ko tik reikia kad viskas pilnai veiktu.

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6902
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11881: 2009 Rugpjūčio 14, 08:36:57 »
apie ka ir kalba, kad originalas geriau atrodo. as turejas gi islendanti... geras magas, geras garsas, gera vaizdo kokybe, bet yra vienas bet.... jis neisipaiso i bendra panele taip kaip originalas. o kas del pinigu kur as sakiau, tai astunkiu rojuj sake 1500lt su viskuom, pilnas komplektas. t.y. ir visi blokai, pravodkes, antenos, klimos blokas, visos fyskes ir t.t. karoc visa ko tik reikia kad viskas pilnai veiktu.

neorginala turi pastoviai isiminet, kitaip greitai gali jo neberasti.

Neprisijungęs Arvis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11882: 2009 Rugpjūčio 14, 08:40:45 »
mhm ;) tai buvo dar didesne priezastis jo atsisakyt, nei kad jo ne toks geras isipaisymas i panele.

Neprisijungęs woodoooo

• Įrašai: 764
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11883: 2009 Rugpjūčio 14, 10:26:56 »

tai kad tas o riginalas sudo vertas. nei groja gerai nei ka. jei jau yra tai tiekto o det kist tokias babkes neverta!

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11884: 2009 Rugpjūčio 14, 10:29:41 »

tai kad tas o riginalas sudo vertas. nei groja gerai nei ka. jei jau yra tai tiekto o det kist tokias babkes neverta!

Tai čia magas mažą rolę grojime vaidina. Susidėk normalias kolonėles, stiprius, žemadažnius ir taip gros, kad snukis atvips. O dėti visokias turgines prielipas tai man nekiltų ranka

Neprisijungęs Arvis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11885: 2009 Rugpjūčio 14, 10:31:46 »
nu nesakyk... magas daug ka reiskia...  ;)

Neprisijungęs woodoooo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11886: 2009 Rugpjūčio 14, 10:32:11 »

Tai čia magas mažą rolę grojime vaidina. Susidėk normalias kolonėles, stiprius, žemadažnius ir taip gros, kad snukis atvips. O dėti visokias turgines prielipas tai man nekiltų ranka

neteisus tu magas vienas is pagrindiniu komponentu grijimo kokybeje gali but afigenos kolonkes ir visa kita o sudinas magas ir niekas negros!!!!

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11887: 2009 Rugpjūčio 14, 10:33:34 »

neteisus tu magas vienas is pagrindiniu komponentu grijimo kokybeje gali but afigenos kolonkes ir visa kita o sudinas magas ir niekas negros!!!!

Jau tikrai to mago užtektų tau, jei normali aparatūra būtų ;) Matęs daug pvz, kaip muzika groja su tokia orginalia galva

Neprisijungęs woodoooo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11888: 2009 Rugpjūčio 14, 10:38:48 »

Jau tikrai to mago užtektų tau, jei normali aparatūra būtų ;) Matęs daug pvz, kaip muzika groja su tokia orginalia galva

ir as mates tai ir rasau tao jei yra tai gerai o det ir kist babkes neapsimoka geraiu det 2din alpine ir turi tv navi pilna ir vias kita  :)

Neprisijungęs Maxtor

• Įrašai: 1826
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11889: 2009 Rugpjūčio 14, 10:49:20 »
Pas allroad A6 islupo ta orginalu tv tad narkomanams dzin kas ten pas tave stovi vis tiek islups jei nesaugosi :D

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11890: 2009 Rugpjūčio 14, 10:49:45 »
Pas allroad A6 islupo ta orginalu tv tad narkomanams dzin kas ten pas tave stovi vis tiek islups jei nesaugosi :D

Lupa lupa pilnu tempu

Neprisijungęs DM

• Įrašai: 1556
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11891: 2009 Rugpjūčio 14, 13:38:51 »
dedant facelifto konsole i senaja astunke yra kas veikti :) visu pirma nauja klima netiks, nes nepaleidzia siurblio kondishkes ir nemato temperaturos del to, kad jau per canbus eina signalai... :) reike nuimti naujos snuki ir uzdet ant senos :P fishkes tinka visos, nereik nieko burti... toliau su mygtukais problemos.. pas nauja eina jau impulsiniai mygtukai - tai reiskia maziau laidu :) todel teks karpyti... o Priesrukiniams mygtukams reikia burti blokeli. Tuo labiau reikia paciu tvirtinimu visaj konsolej nuo facelifto... :) tai va jei kas darysis galesiu maloniai padet spresti bedas :)

Neprisijungęs rafinuotas

• Įrašai: 3412
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11892: 2009 Rugpjūčio 14, 15:27:48 »
tai gal ne visa konsole reikia keisti, o paprasciausiai ideti tv, ispjaunant grazia anga, maciau ne pas viena, tai viskas graziai suejo. Draugas nusipirko tv, tai isidejo uz pora simtu pajunge elektrikas.

Neprisijungęs vyciokas

• Įrašai: 1603
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11893: 2009 Rugpjūčio 14, 16:16:59 »
Toks pasiulymas, kur yra temos: variklio skyrius, salono skyrius ir t.t. gal galima pajuodinti ir kad visada temos virsuje butu, nes dabar sunku atrasti kur jos ten issimete, gal ir naujokam lengviau bus  :V cia tik pasiulymas  (h)

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11894: 2009 Rugpjūčio 14, 17:01:03 »
tai gal ne visa konsole reikia keisti, o paprasciausiai ideti tv, ispjaunant grazia anga, maciau ne pas viena, tai viskas graziai suejo. Draugas nusipirko tv, tai isidejo uz pora simtu pajunge elektrikas.

Kažkaip mažoka vietos man ten atrodo, abejoju, ar ant mažosios skylės išpjausi tv angą. Plius dar naikinsis klimos ortakis vienas, kur orą salono ima, o tai jau irgi chaltūra kvepia

Neprisijungęs woodoooo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11895: 2009 Rugpjūčio 14, 17:12:27 »

Kažkaip mažoka vietos man ten atrodo, abejoju, ar ant mažosios skylės išpjausi tv angą. Plius dar naikinsis klimos ortakis vienas, kur orą salono ima, o tai jau irgi chaltūra kvepia

(+) (+) (+) (+)

Neprisijungęs woodoooo

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11896: 2009 Rugpjūčio 14, 17:14:18 »
Toks pasiulymas, kur yra temos: variklio skyrius, salono skyrius ir t.t. gal galima pajuodinti ir kad visada temos virsuje butu, nes dabar sunku atrasti kur jos ten issimete, gal ir naujokam lengviau bus  :V cia tik pasiulymas  (h)

joa gera ideja  (+) (+) (+)

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #11897: 2009 Rugpjūčio 15, 07:34:12 »
padaryta :)

Neprisijungęs vyciokas

• Įrašai: 1603