Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A8 Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1800054 kartus)

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6902
    • Žiūrėti profilį
ne, as dar neapsisprendes pilnai :), beje turi skelbima, parodyk idomumo delei

nededu i skelbima, kol rimtai nepardavineju. klausk kas domina papasakosiu issamiau, jei rimtai domina.

Neprisijungęs markou

• Įrašai: 742
    • Žiūrėti profilį
o pvz. originalius A8 parktronikus nupirkt (nenaujus) ir sudeti labai daug kainuotu?  nes bent gale tai noretusi man ju.
Arba variantas, pirkt nauja 4 davikliu tik su garso sirena sistema uz 100Lt ir paciam pastatyt i gala.

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
o pvz. originalius A8 parktronikus nupirkt (nenaujus) ir sudeti labai daug kainuotu?  nes bent gale tai noretusi man ju.
Arba variantas, pirkt nauja 4 davikliu tik su garso sirena sistema uz 100Lt ir paciam pastatyt i gala.

Turi gal kažką nužiūrėjęs? Aš ieškau irgi tik garsionio... Bajoras siūlė vieną variantą už 160lt

Neprisijungęs markou

• Žiūrėti profilį

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
tai cia pat, forume reklamuojasi ;)
http://www.avatra.lt/index.php?action=katalogas_preke&id=1115

Vo geras, jamam? :) Man jis visai sueitų manau

Neprisijungęs markou

• Žiūrėti profilį
Vo geras, jamam? :) Man jis visai sueitų manau

vat irgi galvoju, kad gal nieko variantas, pastatyt juk nieko sudetingo, tik buferi ko gero nuimt reiktu...
nors idomu man ir kiek uz origanala praso, visgi rimciau butu...

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
Orginalą taip paprastai nesudėsi, yra ten reikalų, o ir laidų 12 ar 14 kiek pamenu vien jau :D Plius orginalui eina info skydelis ant palangės galinės ;) Su tokiu papraščiau ;) Plius ex a6 dėjau, tai buferio nereikėjo nuiminėti ;)

Neprisijungęs dmx

• Įrašai: 906
    • Žiūrėti profilį
na va tarkim variantas uz padoria kaina, dar nusideret iki 16 000 visai nieko butu:

http://www.autogidas.lt/auto/skelbimas/audi_a8_42_quattro_automata_sedanas_1999/01/16138667

Viskas bolia menia, tik tv reiketu isidet, o parktornikai yra, salonas neblogas, vairas nu privalumai tokie pusetini. Ratai yra, na manau uz 16 000 visai nieko variantas. Buvau apziuret nuvaziaves, nu tokia apsilaupiusi siek tiek, ten vienas ratas nuleistas, kitas sudauzytas, reiketu tekint, viduj apibraizyta apdaila kur duris atsidarineja, prieki neitin lygiai sueina sidabrine juostele su lempa, nu melaciai visokie, o siaip nebloga 10 ar 8 airbaigai, sikaitant gale sedynese, salonas rekaro, liukas berods yra, zodziu jei tech tvarkinga tikrai svarstytinas variantas..
Nerodo ko tai, cia kartais ne pilka faceliftine, kur brc parduoda, nes as ja buvau ir nuvares apziuret man ta pilka tai nuvalkiot apasirode, nuvargusi zdz kazkokia

Neprisijungęs markou

• Žiūrėti profilį
Orginalą taip paprastai nesudėsi, yra ten reikalų, o ir laidų 12 ar 14 kiek pamenu vien jau :D Plius orginalui eina info skydelis ant palangės galinės ;) Su tokiu papraščiau ;) Plius ex a6 dėjau, tai buferio nereikėjo nuiminėti ;)

jo, ta girdejau, kad originala pajungt yra reikalu nemazai. Isbandyk sita uz 100lt, jei OK pasiimsiu ir as :D

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
(-) Pats bandyk :D Nors šiaip jie realiai visi vienodi, skiriasi tik tas ekraniukas, o kadangi čia jo visai nėra, tai todėl ir kaina mažesnė :)

Neprisijungęs markou

• Žiūrėti profilį
(-) Pats bandyk :D Nors šiaip jie realiai visi vienodi, skiriasi tik tas ekraniukas, o kadangi čia jo visai nėra, tai todėl ir kaina mažesnė :)

esme, kad dabar be ekraniuko net ir rast sunku, o man jo tai visai nereik...

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį

esme, kad dabar be ekraniuko net ir rast sunku, o man jo tai visai nereik...

Man tai irgi nereikia salono vaizdą bjauroti, visi tie ekrankiukai tai man juokingi :D

Neprisijungęs Maxtor

• Įrašai: 1826
    • Žiūrėti profilį
na va tarkim variantas uz padoria kaina, dar nusideret iki 16 000 visai nieko butu:

http://www.autogidas.lt/auto/skelbimas/audi_a8_42_quattro_automata_sedanas_1999/01/16138667

Viskas bolia menia, tik tv reiketu isidet, o parktornikai yra, salonas neblogas, vairas nu privalumai tokie pusetini. Ratai yra, na manau uz 16 000 visai nieko variantas. Buvau apziuret nuvaziaves, nu tokia apsilaupiusi siek tiek, ten vienas ratas nuleistas, kitas sudauzytas, reiketu tekint, viduj apibraizyta apdaila kur duris atsidarineja, prieki neitin lygiai sueina sidabrine juostele su lempa, nu melaciai visokie, o siaip nebloga 10 ar 8 airbaigai, sikaitant gale sedynese, salonas rekaro, liukas berods yra, zodziu jei tech tvarkinga tikrai svarstytinas variantas..
Nerodo ko tai, cia kartais ne pilka faceliftine, kur brc parduoda, nes as ja buvau ir nuvares apziuret man ta pilka tai nuvalkiot apasirode, nuvargusi zdz kazkokia
jo ten tokia is brc keistos spalvos :D

Neprisijungęs dmx

• Žiūrėti profilį

jo ten tokia is brc keistos spalvos :D
Ir visa nubraizyta nulupineta kazkokia, ratas vienas kitoks, jau seniai ten stovi nes padangos net prikepusios prie asfalto :-] :-]

Neprisijungęs rafinuotas

• Įrašai: 3412
    • Žiūrėti profilį
Kaebulas neblogas, nu tokia aplaupyta, bet tai uz 2 stukas euro pasidarytum ja ramiai. Beje spalva sita man visai graziai ziurisi ant a8.

Neprisijungęs dmx

• Žiūrėti profilį
Kaebulas neblogas, nu tokia aplaupyta, bet tai uz 2 stukas euro pasidarytum ja ramiai. Beje spalva sita man visai graziai ziurisi ant a8.
Bet ja ziaurei jau seniai pigiai pardavineja, kazkodel nieks neperka jos

Neprisijungęs Matas_

• Įrašai: 2051
    • Žiūrėti profilį
uz 16 000 Lt feisliftine astunke... Hmmmm... HMMMM...........  :V Paziursim kaip cia Tau pasiseks.  :)

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
idomu kuom cia viskas pasibaigs, jei jau feisliftai pigiau nei senosios :O :O :O

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
o rimtai kiek as gauciau uz savaja? 94 m dujos, plikas variantas?

Neprisijungęs rafinuotas

• Įrašai: 3412
    • Žiūrėti profilį
o kas cia su ja bus, vaziuokle pasiremontuot, vidu isiciustint, tepalus pasikeist ir vsio. O siaip, tai gali nusipirkti tvarkinga a8 uz daug, ir gali po 2men deze uzlinkti, papildomi 3000lt, taigi bet koks auto pirkimas yra rizika, tai geriau rizikuoti ir pirkti pigesne, nei rizikuoti ir brangesne.

Neprisijungęs dmx

• Žiūrėti profilį
Bet zinok visokie sudai kainuoja tiems faceliftamas ir aplamai astunkems, kad ir ta blizguti po lempa kai ieskojau, radau vokieciuose, tai ir tai pigiai nusipirkau uz 150lt deveta, groteles aplink halogenus jei neklystu berods po 270lt ir zodziu ant tokiu smulkmenu iseina sumele, jau tuo isitikinau :(. Na zodziu as kai ja ziurejau man ji labai nuvargusipasirode ir tikrai iseis pinigeliu atgaivint.
P.s nieko as cia nenoriu atkalbet, aisku viska galima atgaivint, bet siaip kaina tikrai yra dominanti, tik nesuprantu kodel jei taip pigiai atiduoda jos per tiek laiko dar niekas nenupirko :V

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
kas zino kur kaune galima posparni nauja nusipirkt ?!?

Kidas

• Svečias
audi centre :D

Kidas

• Svečias
Bet zinok visokie sudai kainuoja tiems faceliftamas ir aplamai astunkems, kad ir ta blizguti po lempa kai ieskojau, radau vokieciuose, tai ir tai pigiai nusipirkau uz 150lt deveta, groteles aplink halogenus jei neklystu berods po 270lt ir zodziu ant tokiu smulkmenu iseina sumele, jau tuo isitikinau :(. Na zodziu as kai ja ziurejau man ji labai nuvargusipasirode ir tikrai iseis pinigeliu atgaivint.
P.s nieko as cia nenoriu atkalbet, aisku viska galima atgaivint, bet siaip kaina tikrai yra dominanti, tik nesuprantu kodel jei taip pigiai atiduoda jos per tiek laiko dar niekas nenupirko :V
o kas tau pirks?dabar vapse viskas sutojo...palauk ilgiau pamatysi ir uz 15 atiduos :D

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
audi centre :D

ten visada spesiu :D galvoju ar srote ieskot ar apsimoka nauja nusipirkt...