Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A8 Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1771694 kartus)

Neprisijungęs Andrius001

• Įrašai: 2287
    • Žiūrėti profilį
Arba dar yra toks kraštutinumas... W140 SEL 600     (v) kazkaip neduoda jis man ramybes pries miega  :D  :D  :D

man tie tankai irgi ramybės neduoda...
mastau gal kaip nors išeis žmonai tokį paimt...
tai galėsiu kartais apsikesti...  :D :-]

Neprisijungęs Matas_

• Įrašai: 2051
    • Žiūrėti profilį
Arba dar yra toks kraštutinumas... W140 SEL 600     (v) kazkaip neduoda jis man ramybes pries miega  :D  :D  :D

man tie tankai irgi ramybės neduoda...
mastau gal kaip nors išeis žmonai tokį paimt...
tai galėsiu kartais apsikesti...  :D :-]
Variantas (y)  (+)  Tik ple.... žmonos tai neturiu....  :D

Neprisijungęs Andrius001

• Žiūrėti profilį
 (r) :* (o) :H :G (+)

Neprisijungęs rafinuotas

• Įrašai: 3412
    • Žiūrėti profilį
Na as turejau dvi kvatrines masinas, jos buvo su galingu varikliu, 4.2, jom nepamaise kvatro, bet taciau nu nepasakyciau kad man jos labai prireike, negyvenu sodyboj, i grybus ir ribalka nevazineju, tai kaip ir nereikejo man tos kvatro, cia juk viskas pagal poreikius :) Na dabar kartais pasigendu kvatro, bet kai pagalvoju kad sanaudos pakiltu ir vaziuiokles remontas pabrangtu, tai ir gerai kad nera q..

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6902
    • Žiūrėti profilį
Beje, apie ka jus pardave audi a8 mastot? Ka pirksit? Turbut vel didele masina, bet kad jau nauja a8 nelabai iseina, nebent yra daug pinigu laisvu, tada nebent mersa s'a,kurie papige...
Kolkas tai mastau apie w220 mersa, chrysler 300C o seip visai noreciau naujos A4 :D

visi triperiai.
man ta A8 iki feislifto yra triperis

o ka pakeite feiso liftas tavo nuomo apart kad feisas pasikeite?? pardaves savo astunke turbut galvosiu apie trobele.
motoras jau visai kitas stovi, salonas grazesni, greiciu deze eina jau 5 begiu (nors ir ant senos nuo97 5begiu ejo), garso izoliacija geresne ir seip istaisytos kai kurios klaidos kaip pvz stabdziu suportai.

motoras is principo toks pat, tik nezymiai patobulintas; deze ta pati; pakaba ta pati; stabdziai geresni sutinku;
isvaizda nei vaziavimo kokybei nei ekonomikai itakos neturi. remontai ko gero brangesni, kebulo dalys kosmines. zodziu jei vaziavimui tai geriau senas modelis pilnos komplektacijos, gero stovio. jei pasimaivymui pries panas tada feisliftas.
 nu cia mano nuomone, kad feislifte nieko ypatingo nera, del ko jis turetu patikt o senasis modelis but shhh.

Neprisijungęs Andrius001

• Žiūrėti profilį
pas mus Klaipėdoi buvo štatovskas vienas 1999 metų tai ledas....  :) :V

Neprisijungęs Matas_

• Įrašai: 2051
    • Žiūrėti profilį
(r) :* (o) :H :G (+)

JO JO JO  (aa)
Gerai, baigiam, reikia ramintis...  ff  ne tas forumas visgi... as irgi tu nuotraukyciu kompe prikaupes archyva nemenka  :)
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Kovo 13, 12:08:01 sukūrė Pradėjusysis »

Neprisijungęs rafinuotas

• Įrašai: 3412
    • Žiūrėti profilį
Beje, apie ka jus pardave audi a8 mastot? Ka pirksit? Turbut vel didele masina, bet kad jau nauja a8 nelabai iseina, nebent yra daug pinigu laisvu, tada nebent mersa s'a,kurie papige...
Kolkas tai mastau apie w220 mersa, chrysler 300C o seip visai noreciau naujos A4 :D

visi triperiai.
man ta A8 iki feislifto yra triperis

o ka pakeite feiso liftas tavo nuomo apart kad feisas pasikeite?? pardaves savo astunke turbut galvosiu apie trobele.
motoras jau visai kitas stovi, salonas grazesni, greiciu deze eina jau 5 begiu (nors ir ant senos nuo97 5begiu ejo), garso izoliacija geresne ir seip istaisytos kai kurios klaidos kaip pvz stabdziu suportai.

motoras is principo toks pat, tik nezymiai patobulintas; deze ta pati; pakaba ta pati; stabdziai geresni sutinku;
isvaizda nei vaziavimo kokybei nei ekonomikai itakos neturi. remontai ko gero brangesni, kebulo dalys kosmines. zodziu jei vaziavimui tai geriau senas modelis pilnos komplektacijos, gero stovio. jei pasimaivymui pries panas tada feisliftas.
 nu cia mano nuomone, kad feislifte nieko ypatingo nera, del ko jis turetu patikt o senasis modelis but shhh.

Cia savais aspektais kalbi. Pravaziuok su nauju 4.2 ir su senu 4.2, kad ir nezymus patobulinima sbe tpamatysi sanaudas, ir trauka kaip skiriasi. Viduj navigacija, be navigacijos masina pirkt yra absurdas, o pas senaja jos nera, reik jau papildomai, na zodziu isvaizda senosiso tai jau moraliskai pilnai uzknisus...

Neprisijungęs markou

• Įrašai: 742
    • Žiūrėti profilį
faceliftas atrodo lyg ir ta pati A8 bet kartu ir visai kita, tiek is isores tiek is vidaus ;)

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
markou, kada gali aprodyt mano savo feislifta? gal kitaip pradesiu galvot ir pats uzsimanysiu :V

Neprisijungęs markou

• Žiūrėti profilį
markou, kada gali aprodyt mano savo feislifta? gal kitaip pradesiu galvot ir pats uzsimanysiu :V

kai uzdesiu R18 ir nupoliruosiu :D realiai tai bet kada progai pasitaikius ;)

Neprisijungęs Andrius001

• Žiūrėti profilį
Pradėjusysis
vo tas monstras... tik pasirodo jis 98 metų... bet skaitau turi viską ko reikia... :)
gale vietos tiek kad gali su dvejom bobom dėtis...  :D
http://auto.plius.lt/pirkejams/skelbimas?type=lengvieji&id=2003912#1

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Markou - tu nebeturi tų r18 poliruotų org. a8 ratų?

Neprisijungęs markou

• Žiūrėti profilį

jei kalbi apie tuos blynus, tai turiu. laukia vasaros sezono ;)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį

jei kalbi apie tuos blynus, tai turiu. laukia vasaros sezono ;)

Negalvoji apie jų pardavimą? :)

Neprisijungęs markou

• Žiūrėti profilį
Na kol kas ne :V  nebent keisciau i D3 R18 originalus, tokius kaip foto. Dabar labiau patinkanciu R18 nesugalvoju;)

Neprisijungęs Andrius001

• Žiūrėti profilį
Pradejusysis
pažiūrėk...  (v) :H (o) :G

Neprisijungęs dmx

• Įrašai: 906
    • Žiūrėti profilį
Na kol kas ne :V  nebent keisciau i D3 R18 originalus, tokius kaip foto. Dabar labiau patinkanciu R18 nesugalvoju;)

o cia d3 orginalai? kazkaip tokiu ant d3 nemaciau. Siaip as tokiu ir noreciau, cia kaip suprantu tokie patys kaip pas d2 ejo orginalai r17 (na kaip mano dabar zieminiai). Ir kitas klausimas gal r19 tokie yra, nes tokie tai nesveikai atrodytu :H

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį

o cia d3 orginalai? kazkaip tokiu ant d3 nemaciau. Siaip as tokiu ir noreciau, cia kaip suprantu tokie patys kaip pas d2 ejo orginalai r17 (na kaip mano dabar zieminiai). Ir kitas klausimas gal r19 tokie yra, nes tokie tai nesveikai atrodytu :H

man atrodo ant rs6 panasus R19 buvo.

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
Pradejusysis
jooo, gerai atrodo, gerai sumontuota... kažkodėl iškart prisiminiau serialą 'brigada'  :D :D :D
bet tai toks tik su niauktais langais, kitaip puse vaizdo netenka  ;)

Neprisijungęs markou

• Žiūrėti profilį
man atrodo ant rs6 panasus R19 buvo.

gal ir panasus, bet ne tokie ;)

Neprisijungęs Andrius001

• Žiūrėti profilį
Pradejusysis
jooo, gerai atrodo, gerai sumontuota... kažkodėl iškart prisiminiau serialą 'brigada'  :D :D :D
bet tai toks tik su niauktais langais, kitaip puse vaizdo netenka  ;)

aha... :)
ten 1996 S320 Carlsson, išvaizda nereali...  (y) pasiūlytų man tokį keitimą iškart  :-]

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį

kai uzdesiu R18 ir nupoliruosiu :D realiai tai bet kada progai pasitaikius ;)

nu tai taikyk proga. galim sestadieni meeta padaryt. manau ir be R18 blynu feisliftas privalumus atskleis.

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
facelift'as gerai,daug svieziau ir siuolaikiskiau...