Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A8 Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1802375 kartus)

Kidas

• Svečias
Nu jūs tv tiunerį ir garso bloką priskaičiuojat?
O kam tas garso blokas? Cia juk ne bmw, garso bloko nereikia.. Tarkim pas mane yra orginali navigacija, cd deze, tai man reikalingas tik ekranas ir remelis. O poto galima jau kazkoki dasijungti dvd. Tas tv tiuneris bent jau man yra visiskai nereikalingas, nes telika galiu ir namuuose pasiziureti..
na ir man ta pati sake :-] poto jebles buva daxuja tv nesusikalbejo su cd deze (z) paneles keist nereik  ;) reik tik kaika pasalint :)

Neprisijungęs DM

• Įrašai: 1556
    • Žiūrėti profilį
Nu jūs tv tiunerį ir garso bloką priskaičiuojat?
O kam tas garso blokas? Cia juk ne bmw, garso bloko nereikia.. Tarkim pas mane yra orginali navigacija, cd deze, tai man reikalingas tik ekranas ir remelis. O poto galima jau kazkoki dasijungti dvd. Tas tv tiuneris bent jau man yra visiskai nereikalingas, nes telika galiu ir namuuose pasiziureti..
na ir man ta pati sake :-] poto jebles buva daxuja tv nesusikalbejo su cd deze (z) paneles keist nereik  ;) reik tik kaika pasalint :)

as idejau remeli pas savo sena ir tv, viskas susikalbejo, teko kelme laikiklius remo pakeist :) ir varstu maziau ten reikejo sukt :) tik perdarinet teko knopkes... nes pas mane buvo kitokios nei pas facelifta :) bet viskas veikia :PPP

Kidas

• Svečias

[/quote]

as idejau remeli pas savo sena ir tv, viskas susikalbejo, teko kelme laikiklius remo pakeist :) ir varstu maziau ten reikejo sukt :) tik perdarinet teko knopkes... nes pas mane buvo kitokios nei pas facelifta :) bet viskas veikia :PPP
[/quote]
na pas mane 95m :D :P gal todel  :V o visa kita taip tiesa maziau  varzteliu reik :-] bet tikrai maziau darbo nei visa panele keist :f

Kidas

• Svečias
na siap ar taip ji parduota  su tokiu apvaliu 8000lt minusu :[

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
oho...

Kidas

• Svečias
aha (+) ypac  kaip dabar automobiliu kainos dideles ir pirkeju daug :[

Kidas

• Svečias
o is jusu lankosi kas nors audi centre? :D as kai pardaviau tai zmogus varesi i audi centra apziurai :-]
na totolizatorius kiek jis susimokejo??? be varijantu ?!? :D

Neprisijungęs DM

• Žiūrėti profilį
kokius 300-400 lt :)

Kidas

• Svečias
kokius 300-400 lt :)
1000lt :-] :D tai jie dar detaliu samata sudare uz 22stukas litu :-] :D o kur dar darbai?o kur dar varztai(na jis sako dar varztai neiskaiciuoti) (!?) nu as jam pasakiau tam vadovui ka as apie ji galvoju (z) :-] kai liko dviese (!?) masina 95m.o samata tai kaip 2009 :-{ nu ten aplamai tokiu veju prirasyta :-]
tik tiek  gerai,kad suzinojau nebutu dalyku ji rinkta pagal individualu uzsakyma,tikra rida, ir paskutini karta 2007m.reg.voketijos audi centre (darytas servisas) :)

Neprisijungęs DM

• Žiūrėti profilį
nesamone, as buvau audi centre kaune man viska normaliai paskaiciavo :D nu cia apie tas 22stukas lito tai ... taip tikrai buna ? kur cia taip buna ?

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
nesamone, as buvau audi centre kaune man viska normaliai paskaiciavo :D nu cia apie tas 22stukas lito tai ... taip tikrai buna ? kur cia taip buna ? 
nelygink Marijos žemės su http://www.google.lt/search?hl=lt&q=Maidstone&btnG=Google+Paie%C5%A1ka&meta=&aq=f&oq=

Neprisijungęs Maxtor

• Įrašai: 1826
    • Žiūrėti profilį
na siap ar taip ji parduota  su tokiu apvaliu 8000lt minusu :[
jei as tik 8k eiciau i minusa tai negalvodamas parduociau :D

Neprisijungęs markou

• Įrašai: 742
    • Žiūrėti profilį
Jei noreciau savo parduot be minuso... na neskaiciuosim draudimo ir tepalu keitimo... tai parduot reiktu uz ~ 35k lt :D

Neprisijungęs Maxtor

• Žiūrėti profilį
Jei noreciau savo parduot be minuso... na neskaiciuosim draudimo ir tepalu keitimo... tai parduot reiktu uz ~ 35k lt :D

tai dar nedaug sukises nes man ~28k reiktu gauti o tai yra NEIMANOMA!:D
15-16k jei gauciau butu labai gerai :D

Neprisijungęs markou

• Žiūrėti profilį
ka zinau ar nedaug  :V ~10k lt per 8 menesius  :D velgi neskaiciuojant civilkes ir kasko...

su eske po 3 metu, i munusa nuejau tik ~3000Lt iskaitant remontus ir visokius ismetimus perdarytus  :V o siaip pirkau uz 11500 lt, pardaves dazuta + draudimo ismoka + ivairios smulkemnos = atgavau 10500 lt  :G
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Kovo 13, 08:36:09 sukūrė markou »

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6902
    • Žiūrėti profilį
man labai idomu kaip jus ta minusa skaiciuojat? tipo nuperki auto, susitvarkai, metus padrozi po visokius slalomus ir dragus ir tt vel apsitvarkai nes puse dar subyra ir tada bandai pardavinet, rekdamas, kad parduodi 8 stukas i minusa??? :D a idomu sulauksim tokiu laiku, kai A8 kaina prades kilt, kaip dabar yra su V8.

Neprisijungęs markou

• Žiūrėti profilį
A8 niekada kaina nekils, nebent W12 arba S8 ;)

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
ka zinau ar nedaug  :V ~10k lt per 8 menesius  :D velgi neskaiciuojant civilkes ir kasko...

su eske po 3 metu, i munusa nuejau tik ~3000Lt iskaitant remontus ir visokius ismetimus perdarytus  :V o siaip pirkau uz 11500 lt, pardaves dazuta + draudimo ismoka + ivairios smulkemnos = atgavau 10500 lt  :G

eske 3 metus atlaike :O :O :O

Neprisijungęs Maxtor

• Žiūrėti profilį

o kas cia ispudingo?

Neprisijungęs markou

• Žiūrėti profilį
taigi cia teoriskai ta minusa skaiciuojam ;)
 jei as su sava dabar atvazinesiu ~3 metus, per ta laika bendrai jai isleides busiu gal beveik 45k lt, parduosiu uz 15k lt. bet ji uz tuos pinigus bus  atitarnavus

Neprisijungęs markou

• Žiūrėti profilį

taip, ir beveik be gedimu. Tik sankaba keista, ir abidvi vandens pompos (ten yra dar viena tokia papildoma), nepamenu daugiau ka keites/remontaves buciau, isskyrus eksplotacija. Pakabos nei kart netvarkiau ir nebarskejo!

na gal dar svarbi detale :V per 3 metus nuvaziuota ~ 25k km  :-]
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Kovo 13, 08:46:03 sukūrė markou »

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
taigi cia teoriskai ta minusa skaiciuojam ;)
 jei as su sava dabar atvazinesiu ~3 metus, per ta laika bendrai jai isleides busiu gal beveik 45k lt, parduosiu uz 15k lt. bet ji uz tuos pinigus bus  atitarnavus

perku siandien tavaja uz 15 o tu pinigus i banka 3 metam padek. dabar juk 10% palukanos. nebus jokiu nuostoliu tik + ir galva nebeskaudes del remontu (aa)

Neprisijungęs markou

• Žiūrėti profilį
perku siandien tavaja uz 15 o tu pinigus i banka 3 metam padek. dabar juk 10% palukanos. nebus jokiu nuostoliu tik + ir galva nebeskaudes del remontu (aa)

neee, tada jau bus nuostolis, o dabar reik kad uz idetus pinigus (tokius kaip pakeisti dirzai, suremontuota deze, nauja oro srauto matuokle) ji atitarnautu kiek priklauso ;)

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
bet zinok, gali but kad ji per tuos 3 metus arba dar daug suges ir dar daugiau pinigu idesi, arba po 3 m 15000 jau nebegausi.

Neprisijungęs markou

• Žiūrėti profilį
kas zino kaip bus, bet dabar parduot tikrai neapsimoketu ;)