Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A8 Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1770086 kartus)

Neprisijungęs Arvis

• Įrašai: 4984
    • Žiūrėti profilį

Neprisijungęs DM

• Įrašai: 1556
    • Žiūrėti profilį
bl pas mane ta A8 kazkoks nesusipratimas. viena tik kazka sutvarkai ir vel kazka naujo islenda! :(

as va senaja kai istraukiau ten palaksciau gerai, ir pas mane kazkas su vaziuokle :)) bet jau buvo mirus vaziuokle ir taip :) bet dabar tai kazkox negeras garsas :))

Neprisijungęs Maxtor

• Įrašai: 1826
    • Žiūrėti profilį
bl pas mane ta A8 kazkoks nesusipratimas. viena tik kazka sutvarkai ir vel kazka naujo islenda! :(

as va senaja kai istraukiau ten palaksciau gerai, ir pas mane kazkas su vaziuokle :)) bet jau buvo mirus vaziuokle ir taip :) bet dabar tai kazkox negeras garsas :))
man tai siandien restauruoja ta vaziuokle bet kad va pradejo kuro siurblys vakar negrazius garsus skleisti :( Idomu kas dar pas ja islys :D
Va senos Audi tai buvo patvarios o sitos tai labai jau kaprizingos :D
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Kovo 04, 16:24:45 sukūrė Maxtor »

Neprisijungęs DM

• Žiūrėti profilį

man tai siandien restauruoja ta vaziuokle bet kad va pradejo kuro siurblys vakar negrazius garsus skleisti :( Idomu kas dar pas ja islys :D
Va senos Audi tai buvo patvarios o sitos tai labai jau kaprizingos :D

jo senai sakiau :) tiesiog atejo jom laikas kai jos nori kad viska pakeistum ir tiek :D

Neprisijungęs Arvis

• Žiūrėti profilį
ir tas procesas yra naturalus... ateina masinai tas laikas kai viskas byret pradeda... bet po biski apsilopius ir susitvarkius bedas, paskui vel riedi... :)

Neprisijungęs DM

• Žiūrėti profilį
ir tas procesas yra naturalus... ateina masinai tas laikas kai viskas byret pradeda... bet po biski apsilopius ir susitvarkius bedas, paskui vel riedi... :)

naturalus ir uzknisantis :-] :-]

Neprisijungęs Arvis

• Žiūrėti profilį
na ir del to nesigincysiu :D bet kai primeti ka is jos pasiimi, tai visai :) as uz tai, kad per slaloma i 2.45 sulindau nusiteikes atnaujint vaziuokle jai kaip atlygi, sumest eso spyruokles ir uzmest naujus batukus naujam sezonui :D

Neprisijungęs mynia

• Įrašai: 633
    • Žiūrėti profilį
Na as nors ir nedalyvavau sitam renginy, bet naujais batukais naujam sezonui jau pasirupinau

Neprisijungęs DM

• Žiūrėti profilį
as nekantrauju savuosius uzdeti :D

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6902
    • Žiūrėti profilį
o jus patys keiciates ratus ar servise ar siaip samdot kazka kad pakeistu?

Neprisijungęs mynia

• Žiūrėti profilį
as siaip servise visada

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
as turejau omeni ratu perkeitima o ne permontavima. Pas mane beda, kad vairuotojo langa nuleidzia automatiskai, o pakelti reikia laikyt knopke iki galo, kol pakils. cia taip turi but? uzrakinant masina pakyla normaliai.

Neprisijungęs mynia

• Žiūrėti profilį
as turejau omeni ratu perkeitima o ne permontavima. Pas mane beda, kad vairuotojo langa nuleidzia automatiskai, o pakelti reikia laikyt knopke iki galo, kol pakils. cia taip turi but? uzrakinant masina pakyla normaliai.
As taip pat turejau omeny ratu perkeitima.
Pas mane ir nusileidzia, ir pasikelia automatiskai langai.

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
tai tavo feisliftas, dar mazai bedu palyginus turi su mumis. isvis siulyciau atskirti temas D2/D2 feislift/D3, kad feisliftininkai ir D3 turetojai nesipizdavotu is musu senu lauzu. :D

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
tai tavo feisliftas, dar mazai bedu palyginus turi su mumis. isvis siulyciau atskirti temas D2/D2 feislift/D3, kad feisliftininkai ir D3 turetojai nesipizdavotu is musu senu lauzu. :D

o ka man daryt?:)))))))))))))))))) pas mane 1/2 facelift'o :D :D :D

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
Jauneli, siulau pasiziuret i auto technini pasa, manau atsakymas bus aisku  (+):D liaudies ismintis: netiki veidrodziu - ziurek i pasa. :V :s

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
Jauneli, siulau pasiziuret i auto technini pasa, manau atsakymas bus aisku  (+):D liaudies ismintis: netiki veidrodziu - ziurek i pasa. :V :s

kad tam pase spalva tik neseniai pasikeite,nebetikiu juo:))))))))))))))

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
o jus patys keiciates ratus ar servise ar siaip samdot kazka kad pakeistu?

Tik pats. Nepatikiu savo saugumo kitam niekam :D

Neprisijungęs dmx

• Įrašai: 906
    • Žiūrėti profilį
Pas mane beda, kad vairuotojo langa nuleidzia automatiskai, o pakelti reikia laikyt knopke iki galo, kol pakils. cia taip turi but? uzrakinant masina pakyla normaliai.
Pas manes, tai paspaudi jis kyla kol laika, bet tik atleidai r antra kart papaudi tada automatiskai pakyla, zodziu du kartus spusteli ir pakyla automatiskai ;)

Neprisijungęs Andrius001

• Įrašai: 2287
    • Žiūrėti profilį
Pas mane beda, kad vairuotojo langa nuleidzia automatiskai, o pakelti reikia laikyt knopke iki galo, kol pakils. cia taip turi but? uzrakinant masina pakyla normaliai.
Pas manes, tai paspaudi jis kyla kol laika, bet tik atleidai r antra kart papaudi tada automatiskai pakyla, zodziu du kartus spusteli ir pakyla automatiskai ;)

pas mane 1 trumpa ir viskas toliau pats kyla... :V

Neprisijungęs Maxtor

• Žiūrėti profilį
valio surestauravo vaziuokle ir masina  is kart ant karucio teko i kita servisa nutemti :D blemba kaip as pradejau nekesti tos A8 !! :E
« Paskutinį kartą keitė: 2009 Kovo 04, 20:55:29 sukūrė Maxtor »

Neprisijungęs Matas_

• Įrašai: 2051
    • Žiūrėti profilį

pas mane irgi, nors ir ne feisliftas.....

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
valio surestauravo vaziuokle ir masina  is kart ant karucio teko i kita servisa nutemti :D blemba kaip as pradejau nekesti tos A8 !! :E

kas dabar????????? :O :O

Neprisijungęs dmx

• Įrašai: 906
    • Žiūrėti profilį

O galir taip pas mane, reiks pabandyt, nes kazkaip man taip gavos kad palaikiau ir po to atleidau ir trumpai paspaudziau ir pakylo, gal tikrai  trumpai ir pas mane :V

Neprisijungęs Maxtor

• Žiūrėti profilį

kas dabar????????? :O :O
speju kad siurblys nuejo nes vakar grazius garsus skleide. bet tai zinokit koks "kaifas" atvarai pasijamti masina po vaziuokles restauravimo ir negali su ja vaziuoti nes nesikuria :D is pradziu kazkiek uzsikure ir purtesi kol galkiausei is vis starteriu kiek pasuka tiek.
labai aciu 4.2 serviso kolektyvui kad palauke kol karutis mane atgabens pas juos. ;)