Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A8 Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1713020 kartus)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi A8 pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #6025: 2008 Lapkričio 23, 19:37:33 »
na as pwz ir bentley nusipirkes rasciau kur jam lemputes pakeist ir ka perdaryt,neidomu tiesiog nusipirkt masina ir ja turet...

Langai,pakaba, ratai....... :D

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6026: 2008 Lapkričio 23, 19:40:35 »
hmmm kas liecia a8....dabar gerai nueinam i miesta paziurim per koki nors laika ko daugiau bemsu 7 ar astunkiu ? Aisku bmw. Kodel todel kad a8 pasiema tie kas daugiau biski prie litu nu dazniausiai taip. buna atveju kai po miesta kokiom uzpustom lempom astunke varineja nes koks nors pacukas parsivares is uzsienio nes ten dirbo bet pas jy ilgai neuzsilaiko astunke,nes atsikanda eksplotacijos kainu. ir mano nuomone a8 tikrai dar nepagyvenus masina kas tie metai ? Ar gatvej eidamas suprasti tuos metus ? Vaziuos tu nesuprasi gal jin blizges kaip 2008 metu audine o bus 1997 zmones galvoji supras pasaliniai ? Aisku ne ta masina nebus pasenus jei y ja bus idetos "rankos" taip kad nereikia cia sakyt atgyvenus,neatgyvenus nors ir 2007 metu audine gali but atgyvenus jei tik su ja varyta ir varyta bet nieko nepriziureta. o kiek matau cia sako atgyvenus nes jau tipo seni metai...nu cia grynas 'lietuviskumas" demesi sutelkti y metus... Ir jis nesikeicia... Zmogus pasiima auto ir jau pirkdamaas: o reikia imt biski naujesniu metu ,kad paskui parduodant gerai nupirktu nes jau bus pasenus,perki masina ir dar karta pakartosiu jei ta masina svytes praeiviai nesupras ar jis 2007 ar 97  ;) prirasiau biski  :-]

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6027: 2008 Lapkričio 23, 19:44:28 »
hmmm kas liecia a8....dabar gerai nueinam i miesta paziurim per koki nors laika ko daugiau bemsu 7 ar astunkiu ? Aisku bmw. Kodel todel kad a8 pasiema tie kas daugiau biski prie litu nu dazniausiai taip. buna atveju kai po miesta kokiom uzpustom lempom astunke varineja nes koks nors pacukas parsivares is uzsienio nes ten dirbo bet pas jy ilgai neuzsilaiko astunke,nes atsikanda eksplotacijos kainu. ir mano nuomone a8 tikrai dar nepagyvenus masina kas tie metai ? Ar gatvej eidamas suprasti tuos metus ? Vaziuos tu nesuprasi gal jin blizges kaip 2008 metu audine o bus 1997 zmones galvoji supras pasaliniai ? Aisku ne ta masina nebus pasenus jei y ja bus idetos "rankos" taip kad nereikia cia sakyt atgyvenus,neatgyvenus nors ir 2007 metu audine gali but atgyvenus jei tik su ja varyta ir varyta bet nieko nepriziureta. o kiek matau cia sako atgyvenus nes jau tipo seni metai...nu cia grynas 'lietuviskumas" demesi sutelkti y metus... Ir jis nesikeicia... Zmogus pasiima auto ir jau pirkdamaas: o reikia imt biski naujesniu metu ,kad paskui parduodant gerai nupirktu nes jau bus pasenus,perki masina ir dar karta pakartosiu jei ta masina svytes praeiviai nesupras ar jis 2007 ar 97  ;) prirasiau biski  :-]

viskas teisingai,as sakiau kad stock'as man nelimpa,nebent butu 100% originalas kaip is gamyklos ;) tada ir jos gimtinei vokietijoi speju gautai uz ja belekiek euru,o del kainu -  kartoju ir dar karta pasikartosiu A8 D2 neturi rinkos kainos,viska sudaro bukle...

flex

• Svečias
« Atsakymas #6028: 2008 Lapkričio 23, 19:44:53 »
ko čia veliatės į kraštutinumus :)

kas perka mašinas ir dar kiša belekiek ir jas parduoda iš niekur nieko, tai tiesiog turi savo strategiją - užkalti litų ir judėti toliau. Arba randa mašiną papigiai, prikiša ir parduoda didelį antkainį užsidėjęs (taipsakant, durnių radęs)  :D

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
  • Įrašai: 6902
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6029: 2008 Lapkričio 23, 19:45:07 »
o as esu visu jusu priesingyve. man labiausiai stokiniai variantai ir juose esantys bajeriai patinka. tai as jau nenormalus? (!?)

Kidas

• Svečias
« Atsakymas #6030: 2008 Lapkričio 23, 19:45:22 »
Ar tu tiek naivus esi ir galvoji,kad yra mašinų idealių pirkti iškart su visais tamsintais langais ir kt atributais,kurie akį kažkiek patraukia? :D Tai tipo dabar perki mašiną ir nebegali jai nieko daryti,nes ir taip pagal rinkos kainą ji daug kainuoja?
aisku yra  :D :D nuo nulio individualu :-]

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6031: 2008 Lapkričio 23, 19:45:51 »

kas perka mašinas ir dar kiša belekiek ir jas parduoda iš niekur nieko, tai tiesiog turi savo strategiją - užkalti litų ir judėti toliau. Arba randa mašiną papigiai, prikiša ir parduoda didelį antkainį užsidėjęs (taipsakant, durnių radęs)  :D

O prie ko čia tas "durnių radęs"?

Kidas

• Svečias
« Atsakymas #6032: 2008 Lapkričio 23, 19:46:21 »
o as esu visu jusu priesingyve. man labiausiai stokiniai variantai ir juose esantys bajeriai patinka. tai as jau nenormalus? (!?)
dar klausi?:D

Neprisijungęs Auddziuss

• Įrašai: 283
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6033: 2008 Lapkričio 23, 19:46:45 »
baikit gyncitis,va imkit 53000lt ir lekit y svedija,netoli stokholmo kokia lelka stovi  8-P,biski padazymo ir ledine masina uz 60000lt ff http://www.blocket.se/vi/19159199.htm?ca=11_s

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6034: 2008 Lapkričio 23, 19:46:50 »
Ar tu tiek naivus esi ir galvoji,kad yra mašinų idealių pirkti iškart su visais tamsintais langais ir kt atributais,kurie akį kažkiek patraukia? :D Tai tipo dabar perki mašiną ir nebegali jai nieko daryti,nes ir taip pagal rinkos kainą ji daug kainuoja?
aisku yra  :D :D nuo nulio individualu :-]

Nu matai,todėl ir sakoma,kad kiekvienam savaip... ;)

Neprisijungęs Karolis080

• Įrašai: 5466
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6035: 2008 Lapkričio 23, 19:47:37 »

sakyciau ne durniu o kaip tik protinga zmogu rades,kuris yvertines i masina sudetas detales ir ja pasiima.

flex

• Svečias
« Atsakymas #6036: 2008 Lapkričio 23, 19:47:55 »

Nu čia tokia frazė, kad žmogui įstatyti ragai ir atimti pinigai :D

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6037: 2008 Lapkričio 23, 19:49:09 »
baikit gyncitis,va imkit 53000lt ir lekit y svedija,netoli stokholmo kokia lelka stovi  8-P,biski padazymo ir ledine masina uz 60000lt ff http://www.blocket.se/vi/19159199.htm?ca=11_s

Kiek kursą skaičiavai? :) Man gaunasi ~61000lt be parvarymo ir sutvarkymo :)

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6038: 2008 Lapkričio 23, 19:49:56 »

Nu čia tokia frazė, kad žmogui įstatyti ragai ir atimti pinigai :D

Ta prasme ragai? O tai jei jis nusipirko gerą auto už normalią kainą, koks skirtumas, už kiek ji buvo pirkta pradiniame variante?

flex

• Svečias
« Atsakymas #6039: 2008 Lapkričio 23, 19:52:20 »
Nu gerai, bet jei pvz prikišai nagus ir padarei aferą su visokiais defektais (užglaistei trumpam periodui), tarkim kokio medaus įpylei, kad tepaliuko ne niamniotų ir panašiai. O žmogus galvos, nusipirkau tikrai ledinį modelį ir po mėnesio kapitalkė  :-]

Nežinau kaip jūs, ir man nerūpi, bet esu linkęs pats pradėti nuo nulinio varianto, susidėti pagal save. O ką kitas įdėjo ir kaip įdėjo, jau nieko nepasakysi  ;)

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6040: 2008 Lapkričio 23, 19:53:20 »
Nu gerai, bet jei pvz prikišai nagus ir padarei aferą su visokiais defektais (užglaistei trumpam periodui), tarkim kokio medaus įpylei, kad tepaliuko ne niamniotų ir panašiai. O žmogus galvos, nusipirkau tikrai ledinį modelį ir po mėnesio kapitalkė  :-]

Nežinau kaip jūs, ir man nerūpi, bet esu linkęs pats pradėti nuo nulinio varianto, susidėti pagal save. O ką kitas įdėjo ir kaip įdėjo, jau nieko nepasakysi  ;)

Aaaaaa, tai tu čia jau visai apie kitą reikalą kalbi ;) Už tokius dalykus reikia rankas laužyti

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6041: 2008 Lapkričio 23, 19:53:48 »

tokiu bajeriu reik pas perekupus ieskot,beto manau galima atskirt kur masina daryta sau kur ne,pasakyk ar detai i masina pardavimui greicio dezes ausinimo vamzdukus kurie bendroi sumoi kainuoja 1000lt ? :)

flex

• Svečias
« Atsakymas #6042: 2008 Lapkričio 23, 19:55:11 »
jaunėli, aš už tvarkingą mašiną, todėl kad ir pardavimui ruošiama, būtų sudedama viskas pagal programą :D

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6043: 2008 Lapkričio 23, 19:56:56 »
ne i tema paklausiu. sian pabuksavus ant sniego girdisi kazkox elektronikos dzirzgimas kazkur, kazkas panasaus kaip abs bet ne abs. kas tai galetu buti? pas mane ASR nera.

flex

• Svečias
« Atsakymas #6044: 2008 Lapkričio 23, 19:57:35 »
ne i tema paklausiu. sian pabuksavus ant sniego girdisi kazkox elektronikos dzirzgimas kazkur, kazkas panasaus kaip abs bet ne abs. kas tai galetu buti? pas mane ASR nera.

ESP pas tave sudirbo :V

Neprisijungęs offroad

• Klubo draugas
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6045: 2008 Lapkričio 23, 20:04:46 »
pamirsau paminet masina 94 metu. Labai abejeju, kad ten tokie dalykai stovi, nebent as pats kazko nezinau. kai sucirskia, tai masina i sonus biski sutampo. ?!?

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6046: 2008 Lapkričio 23, 20:08:35 »
pamirsau paminet masina 94 metu. Labai abejeju, kad ten tokie dalykai stovi, nebent as pats kazko nezinau. kai sucirskia, tai masina i sonus biski sutampo. ?!?

Kas per auto?A8 irgi? Jei taip,tai labai panašu,kad stabilizacijos programa sudirba

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6047: 2008 Lapkričio 23, 20:15:29 »
EDS ar kaip ji ten vadinas :)

Neprisijungęs Auddziuss

• Įrašai: 283
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6048: 2008 Lapkričio 23, 20:19:38 »

Kiek kursą skaičiavai? :) Man gaunasi ~61000lt be parvarymo ir sutvarkymo :)
Jau perkant tiesiai is banko niekaip tiek nesigauna..apie pavedima net nekalbu :) http://www.medbank.lt/lt/kursai/

Neprisijungęs Matas_

• Įrašai: 2051
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6049: 2008 Lapkričio 23, 20:21:14 »
EDL... bet cia pristabdo praslystanti rata. man nesijaucia jokiu tampymu i sonus. gal tiesiog tokioj vietoj stovejai nelygioj, ar ledas po sniegu buvo kurion nors pusej..  ;)