Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A8 Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1715477 kartus)

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
Re: Audi A8 pokalbiai ir diskusijos
« Atsakymas #6000: 2008 Lapkričio 23, 18:59:45 »
Vėlgi nukrypta nuo temos... To eso kaina 60k lt, aš pasakiua, kad jau geriau D3 pasiimt, paskui sakai, kad nėr už tokią kainą D3 ir tavo tam mobile.de kainos žymiai didesnės, bet nuėjus ten ir pažiūrėjus yra kiek kitaip ir kokios garantijos , kad šitas esas už 60k yra ledinis...? Ir vistiek manęs neįtikinsit, kad už 60-70k nenusipirksi D3, gerai perki už 55K su defektu kokiu ant remonto padedi 15k ir už 70k turi gerulį aparatą, aišku čia nebent kažkam esas geriau D3 tada nesiginčiju...

na zinai ziurint kokia ta d3...eSas yra Esas tai jau nemazai o jei pas tave D3 3.2 benzas tai turbut nelabai malonu bus kai senas ledinis S8 darys tave nuo kiekvieno sviesaforo ;) taip kad jei nori lygint sita eSa uz 16eur tai ir lygink su S8 D3 5.2 ;)

Neprisijungęs Evka

• Įrašai: 34008
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6001: 2008 Lapkričio 23, 19:00:28 »
tavo eSas irgi ne uz rinkos kaina isejo,bet manau tokie zmones ir renkas auto klubuose,kurie ne pagal rinkos kaina i masina zvelgias :)

Užtat ir gerbiu žmones,kurie perka mašiną, ir jam kaina yra antras dalykas... ;) :)

Sync

• Svečias
« Atsakymas #6002: 2008 Lapkričio 23, 19:01:47 »
na as savo masina galiu irgi parodyt kaip pavyzdi :

http://auto.plius.lt/pirkejams/skelbimas?type=lengvieji&id=2083546

ir buvus dauzta ir t.t. ir kaina rinkos kainai neatitinka,bet aprasyme dar ne viska surasiau kas keista ;)

ir kiek kažin jau susilaukei skambučių... :) Samnyvajus, kad kas pirks, jau geriau kaip sakė Arvis perki už 15k ir pats tvarkais tai, bent žinai ką tvarkai ir pagal save... Tai jau geriau 2000metų nusipirkt už tiek ir dar įdėt į ją, bet metai kiti - ir parduodant po poros metų gausi daugiau nei už 97 tai čia faktas...

Sync

• Svečias
« Atsakymas #6003: 2008 Lapkričio 23, 19:03:13 »
Vėlgi nukrypta nuo temos... To eso kaina 60k lt, aš pasakiua, kad jau geriau D3 pasiimt, paskui sakai, kad nėr už tokią kainą D3 ir tavo tam mobile.de kainos žymiai didesnės, bet nuėjus ten ir pažiūrėjus yra kiek kitaip ir kokios garantijos , kad šitas esas už 60k yra ledinis...? Ir vistiek manęs neįtikinsit, kad už 60-70k nenusipirksi D3, gerai perki už 55K su defektu kokiu ant remonto padedi 15k ir už 70k turi gerulį aparatą, aišku čia nebent kažkam esas geriau D3 tada nesiginčiju...

na zinai ziurint kokia ta d3...eSas yra Esas tai jau nemazai o jei pas tave D3 3.2 benzas tai turbut nelabai malonu bus kai senas ledinis S8 darys tave nuo kiekvieno sviesaforo ;) taip kad jei nori lygint sita eSa uz 16eur tai ir lygink su S8 D3 5.2 ;)

O aš gal geriau su 6.0 palyginsiu... :)

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6004: 2008 Lapkričio 23, 19:04:53 »
D2 w12 aš pats jau pusmetį ieškau - arba nėra į ką žiūrėti,arba kaina netoli 20000e.... Tai irgi paalvojus d3 gal būtų geriau,bet nebūtų nei tokio motoro,nei dvasios, tik mašina :)

Sync

• Svečias
« Atsakymas #6005: 2008 Lapkričio 23, 19:05:34 »
tavo eSas irgi ne uz rinkos kaina isejo,bet manau tokie zmones ir renkas auto klubuose,kurie ne pagal rinkos kaina i masina zvelgias :)

Užtat ir gerbiu žmones,kurie perka mašiną, ir jam kaina yra antras dalykas... ;) :)

Nu tai nafik tu su kažkokia A6 važinėji jei tau pinigai nesvarbu? Tai pasiimk A8 2006metų ar tą pačią A6 tokių, pašnekėt ir paburt forume visi gudrūs, bet realybė biškį kitokia...

Kidas

• Svečias
« Atsakymas #6006: 2008 Lapkričio 23, 19:06:50 »
as ir uz tai kad nusipirkai pigesni varijanta ar koki kalta pats atsitampei pats zinai kokias detales sudejai ir pakeitei...negu pirkt ten ispiderastinta kauline ir viskas ten pakeista o kas keista tai bbz

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6007: 2008 Lapkričio 23, 19:09:04 »

Nu tai nafik tu su kažkokia A6 važinėji jei tau pinigai nesvarbu? Tai pasiimk A8 2006metų ar tą pačią A6 tokių, pašnekėt ir paburt forume visi gudrūs, bet realybė biškį kitokia...

O tu mano a6 matęs ar čiupinėjęs,kad čia pasakoji,ką man pirkti? Jos būklė tokia, kad tai 06metų mašinai dar būtų kur lygiuotis. Bėje, tai kiek suratau,tu perki metus, o ne būklę?

Kidas

• Svečias
« Atsakymas #6008: 2008 Lapkričio 23, 19:09:16 »
D2 w12 aš pats jau pusmetį ieškau - arba nėra į ką žiūrėti,arba kaina netoli 20000e.... Tai irgi paalvojus d3 gal būtų geriau,bet nebūtų nei tokio motoro,nei dvasios, tik mašina :)
dvasininkai jus  :-] :D ir kur tu su ja brauksi? nepamirsk kur gyveni svajokli mazas ;) kur tu jos tas galimybes isnaudosi w12?

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6009: 2008 Lapkričio 23, 19:11:11 »
dvasininkai jus  :-] :D ir kur tu su ja brauksi? nepamirsk kur gyveni svajokli mazas ;) kur tu jos tas galimybes isnaudosi w12?

Kur ir su esu važiavau,kur ir su kitomis... O tai ką, ji stovėjimui skirta? :D

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6010: 2008 Lapkričio 23, 19:12:38 »
as ir uz tai kad nusipirkai pigesni varijanta ar koki kalta pats atsitampei pats zinai kokias detales sudejai ir pakeitei...negu pirkt ten ispiderastinta kauline ir viskas ten pakeista o kas keista tai bbz

mano atveju yra visos nuotraukos,saskaitos ir t.t. bet zinai mano masina daryta del saves,o skambuciu net nesitikiu sulaukt,nes nebutu kita savaite uzmusta eile pas elektrika ir plastmasista...na vnz...perka savi is savu ;)

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6011: 2008 Lapkričio 23, 19:13:29 »

nebutinai reikia isnaudot,tiesiog turi ir ramu ;) toks dalykas vadinasi moralinis pasitenkinimas,o lietuvoi dominuoja ekonominis (piniginis) ;)

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6012: 2008 Lapkričio 23, 19:14:50 »

beje kas ten rase del skambuciu,galiu pasakyt kad bachurai is naujausio semioro islipe ziurejo i mano astunke aikstelei,o ji tik 97 metu... o mieste sauleta diena is viso tyliu...

Kidas

• Svečias
« Atsakymas #6013: 2008 Lapkričio 23, 19:16:50 »

mano atveju yra visos nuotraukos,saskaitos ir t.t. bet zinai mano masina daryta del saves,o skambuciu net nesitikiu sulaukt,nes nebutu kita savaite uzmusta eile pas elektrika ir plastmasista...na vnz...perka savi is savu ;)
bet jauneli as cia net kazkur skaiciau kai kam kas pareina,tai tik pataret stumt  nes neapsimoka tvarkyti :-] tai taip ir yra vieni is kitu ir perka ir tvarkos kaip kam leidzia sazine ;)

Sync

• Svečias
« Atsakymas #6014: 2008 Lapkričio 23, 19:18:26 »

Tai kam mašiną daryt dėl savęs ir ją parduot, aš vieno nesuprantu...

Kidas

• Svečias
« Atsakymas #6015: 2008 Lapkričio 23, 19:22:57 »

o tu pats ar pirktum tarkim ta S8 is ten?ir uz tokia kaina? :V
ir dar tai kam tada pirkai sukalta sikna tampei,perdazinejai,keitei dirzus ir dar velnias zino ka ten darei ?!?

Neprisijungęs Auddziuss

• Įrašai: 283
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6016: 2008 Lapkričio 23, 19:25:56 »
Kazkas sake nesenai,kad D2 jau atgyvenes savo..ir nieko nestebina..eilinis crx,o dabar teigia,kad nuo jos akiu neina nuplest... (be),as draugiskai cia tau tik pakandzioju ;)

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6017: 2008 Lapkričio 23, 19:26:13 »
Visada perku,jei mašina atitinka mano aukštai keliamus reikalavimus. Esą pirkau, nes jo būklė buvo labai gera, neskaitant to nestipraus daužimo į sparną. Tai man dėl sparno jo reikėjo nepirkti, o vėl ieškoti n laiko mechaninio gero eso?

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6018: 2008 Lapkričio 23, 19:27:01 »
Citata
Tai kam mašiną daryt dėl savęs ir ją parduot, aš vieno nesuprantu...

as puikiai zinau kad jos niekas nepirks uz tiek,todel toliau sekmingai ji daros po truputy,o as turiumasina su kuria galesiu kad ir rytoi prireikus lekt iki maskvos arba graiku nes zinau ka esu padares ir kad nepaves ;)  

Neprisijungęs Maxtor

• Įrašai: 1826
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6019: 2008 Lapkričio 23, 19:28:26 »
tai aisku kad atgyvenes modelis bet vis tiek yra dar tokiu zmoniu kurie jomis zavisi :D

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6020: 2008 Lapkričio 23, 19:29:35 »
Kazkas sake nesenai,kad D2 jau atgyvenes savo..ir nieko nestebina..eilinis crx,o dabar teigia,kad nuo jos akiu neina nuplest... (be),as draugiskai cia tau tik pakandzioju ;)

o tu maniske gyva matei ? sustatyk ja su facelift'u gatvei ir stebek i ka zmones daugiau demesio kreips ;) beje todel ja ir tobulinu nes nieko nedaryta,stock'ine ji man nelimpa,nebent kaip ir minejau,w12 lang'as su taurem bare ir faksu ;)

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6021: 2008 Lapkričio 23, 19:29:53 »

Jei netyčia man taikai, tai w12 ir po 20 metų nebus eilinis modelis. ;)

Kidas

• Svečias
« Atsakymas #6022: 2008 Lapkričio 23, 19:33:04 »
Visada perku,jei mašina atitinka mano aukštai keliamus reikalavimus. Esą pirkau, nes jo būklė buvo labai gera, neskaitant to nestipraus daužimo į sparną. Tai man dėl sparno jo reikėjo nepirkti, o vėl ieškoti n laiko mechaninio gero eso?
nezinau  nezinau esme ta kad pasemi masina ir palaipsniui ja pasidarai ka ir tu darei...
ir dar dabar darai savo A6 tarkim ir tie moldingai duru juk kad bus bling bling geriau netrauks ane? manau rastum ir tam uz 16kavalku ka dar perdaryti :-] kad ir langus tamsint
ir kodel man atrodo kad dar paderejas nemazai nukristu nuo tu 16 000 kaina zemyn :D

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Temos moderatorius
  • *
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6023: 2008 Lapkričio 23, 19:35:49 »
na as pwz ir bentley nusipirkes rasciau kur jam lemputes pakeist ir ka perdaryt,neidomu tiesiog nusipirkt masina ir ja turet...

Neprisijungęs Evka

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #6024: 2008 Lapkričio 23, 19:36:52 »
Ar tu tiek naivus esi ir galvoji,kad yra mašinų idealių pirkti iškart su visais tamsintais langais ir kt atributais,kurie akį kažkiek patraukia? :D Tai tipo dabar perki mašiną ir nebegali jai nieko daryti,nes ir taip pagal rinkos kainą ji daug kainuoja?