Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A8 Pokalbiai ir diskusijos  (Skaityta 1798101 kartus)

Neprisijungęs rafinuotas

• Įrašai: 3412
    • Žiūrėti profilį
AUDI A8 - vargai ir džiaugsmai
« Atsakymas #2225: 2008 Vasario 27, 21:42:54 »
absyvkes kad keistos mazai sansu, negali buti tokio sutapimo kad tiek daug masinu keistos absyvkes, ir mano dabartine, ir mano buvusi ir va maxtor ir jo draugo ir t.t.  Oo)

Neprisijungęs Maxtor

• Įrašai: 1826
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2226: 2008 Vasario 27, 21:52:58 »
siaip tai ten nelabai ir matosi tas spalvu skitumas. apsiniaukusiom dienom net nepastebi o va kai sauleta diena ir gerai isiziuri tai jau eina iziureti kad atspalvis biskuti kitoks :) pats pastebejau tik po kokia 3 savaiciu vazinejimo ir tai labai jau atsitiktinai. :) kolkas niekas to nepastebejo ka teko vezti :D

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2227: 2008 Vasario 27, 22:24:52 »
blemba siandien pavaru deze taip grybauti pradejo  :O neduok dieve reikes remontuoti.. nuvesiu paziuret tepalu lygi, jei mazas lygis dapilsiu, jei geras lygis dar pavazinesiu jei vel grybaus dursiu ta astunke neatsigerzdamas, nors ji man jau labai pradejo patikti  :G
bleha vaziuodamas mieste prie kiekvieno sviesaforo kai sustoju ir pradedu judet tik antra pavara jungia, toks smugis, vel sustoju, vel bandau vaziuot, vel antra pavara jungia vel toks smugis, ir smugiai tokie sakyciau labai konkretus, kaip autobusuose  :O kazkoks lochas patvarke masina vilniuj deze sitos, sake oj gerai patvarkyta garantija hujantija vos ne, jau dabar jauciu kai man litai sprogsta jei deze suges  :-{ nu i naxui tada tas astunkes nebeziureciau niekada ir vobshe jei automato remontas 2000lt geriausiu atveju ir man reiketu tuos pinigus moket-butu kompleksas visam gyvenimui, automato vengciau taip kaip dabartiniai seniai koncervatyviom paziurom  8:8
« Paskutinį kartą keitė: 2008 Vasario 27, 22:27:43 sukūrė rafinuotas »

Neprisijungęs Maxtor

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2228: 2008 Vasario 27, 22:28:39 »
rafinuotas tu ten pas ana A8 turejei problemu su kazkokiu girgzdesiu tad ji issprendei kaip nors nes pas mane gala paspaudinejus ir kazkoks nemalonus girgzdesys yra. pas C4 kai buvo tai servise sake kad kazkoki girgzduka keisti reik tad idomu pas sita ar ne tas pats bus.

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2229: 2008 Vasario 27, 22:35:27 »
blemba siandien pavaru deze taip grybauti pradejo  :O neduok dieve reikes remontuoti.. nuvesiu paziuret tepalu lygi, jei mazas lygis dapilsiu, jei geras lygis dar pavazinesiu jei vel grybaus dursiu ups ta astunke neatsigerzdamas, nors ji man jau labai pradejo patikti  :G
bleha vaziuodamas mieste prie kiekvieno sviesaforo kai sustoju ir pradedu judet tik antra pavara jungia, toks smugis, vel sustoju, vel bandau vaziuot, vel antra pavara jungia vel toks smugis, ir smugiai tokie sakyciau labai konkretus, blin kaip autobusuose  :O kazkoks lochas patvarke masina vilniuj deze sitos, sake oj gerai patvarkyta garantija hujantija vos ne, jau dabar jauciu kai man litai sprogsta jei deze suges  :-{ nu i naxui tada tas astunkes nebeziureciau niekada ir vobshe jei automato remontas 2000lt geriausiu atveju ir man reiketu tuos pinigus moket-butu kompleksas visam gyvenimui, automato vengciau taip kaip dabartiniai seniai koncervatyviom paziurom  8:8

tai nuvesk tam kas tvarke,lai ziuriu...o srote deze kazkur 2000-2500lt,  o tvarkymas skaityk 5000 kaip taisykle :)

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2230: 2008 Vasario 27, 22:45:20 »
rafinuotas tu ten pas ana A8 turejei problemu su kazkokiu girgzdesiu tad ji issprendei kaip nors nes pas mane gala paspaudinejus ir kazkoks nemalonus girgzdesys yra. pas C4 kai buvo tai servise sake kad kazkoki girgzduka keisti reik tad idomu pas sita ar ne tas pats bus.

zinau kad ir pas astunke yra girgzdukai, gal jie tau ir girgzda, anoj buvo kazkoks girgzdesys vaziuojant per akmenim grysta gatve, girdedavosi kai atsidarydavau langa, o paskui kazkaip nezinau praejo ar kazkas tokio, nes tuo metu girgzdejo kai buvo sausa, o paskui palijo ir praejo kazkaip bbz arba nebegirdejau, nes sunkiai girdisi man tas dalykas, nebent langa atsidares vaziuoji.

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2231: 2008 Vasario 27, 22:45:45 »
blemba siandien pavaru deze taip grybauti pradejo  :O neduok dieve reikes remontuoti.. nuvesiu paziuret tepalu lygi, jei mazas lygis dapilsiu, jei geras lygis dar pavazinesiu jei vel grybaus dursiu ups ta astunke neatsigerzdamas, nors ji man jau labai pradejo patikti  :G
bleha vaziuodamas mieste prie kiekvieno sviesaforo kai sustoju ir pradedu judet tik antra pavara jungia, toks smugis, vel sustoju, vel bandau vaziuot, vel antra pavara jungia vel toks smugis, ir smugiai tokie sakyciau labai konkretus, blin kaip autobusuose  :O kazkoks lochas patvarke masina vilniuj deze sitos, sake oj gerai patvarkyta garantija hujantija vos ne, jau dabar jauciu kai man litai sprogsta jei deze suges  :-{ nu i naxui tada tas astunkes nebeziureciau niekada ir vobshe jei automato remontas 2000lt geriausiu atveju ir man reiketu tuos pinigus moket-butu kompleksas visam gyvenimui, automato vengciau taip kaip dabartiniai seniai koncervatyviom paziurom  8:8

tai nuvesk tam kas tvarke,lai ziuriu...o srote deze kazkur 2000-2500lt,  o tvarkymas skaityk 5000 kaip taisykle :)

draugas uz 1500 pasitvarke. o kad ten nuvezt tai ten vilniuj neaisku kas ir kaip patvarke, gali buti kad ant pardavimo.

Neprisijungęs egis

• Įrašai: 4012
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2232: 2008 Vasario 28, 08:29:35 »

kapitalke dezes pas gerus meistrus - 2000 - 3500 Lt :) nepradek dar triest per daug, paziek tepalo lygi ir ar nemusha per kokius salnikus ar razdatke (man buvo razdatkes salnikas parejes, tepalas mazedavo irgi pradejo justis po biski perjungimas, pakeite salnikus viska ten filtrus hujnia mujnia, nauja tepala, daba dirba kai laikrodis)

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2233: 2008 Vasario 28, 09:29:52 »
eina naxui 2500 gabalo atiduot kazkaip sakyciau daugiau negu gaila  :[ paziuresiu tepala jei lygis normalus dar pavazinesiu dar prades dauzyt dursiu ja kuo greiciau  :f nors masina isimyleti jau pradejau  :G

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2234: 2008 Vasario 28, 10:33:24 »
tu turbut pyksti, kad uzvariau del xenonu kai biski nusisvaigai  :D
islaikyti as sugebu, bet man, priesingai nei tau, gaila yra 2500lt masinai  :f na nebent gyvenciau ti kdel masinos  :D o siaip man geriau nusipirkt uz ta suma ratus 19kinius, va susideti geriau navigacija tv dvd i masina susidedi xenonus, nei kazkokius dirzus keist, aisku su tokiu mastymu galiu skaudziai nukentet, nu bet vat ne visi vienodi, o patrakusi pyksta kad as ne taip mastau kaip ana. beje temos pavadinimas vargai ir dziaugsmai, negi vargo negalima parasyti  (!?)

Neprisijungęs Gedis

• Banned!
  • Įrašai: 13709
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2235: 2008 Vasario 28, 10:42:46 »
islaikyti as sugebu, bet man, priesingai nei tau, gaila yra 2500lt masinai  :f na nebent gyvenciau tik del masinos  :D o siaip man geriau nusipirkt uz ta suma ratus 19kinius, va susideti geriau navigacija tv dvd i masina susidedi xenonus, nei kazkokius dirzus keist
blin, sprigtas kaip min priklauso Tau   :D (+) (+) (+) (+) (+) (+)

Neprisijungęs egis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2236: 2008 Vasario 28, 10:49:32 »
islaikyti as sugebu, bet man, priesingai nei tau, gaila yra 2500lt masinai  :f na nebent gyvenciau tik del masinos  :D o siaip man geriau nusipirkt uz ta suma ratus 19kinius, va susideti geriau navigacija tv dvd i masina susidedi xenonus, nei kazkokius dirzus keist
blin, sprigtas kaip min priklauso Tau   :D (+) (+) (+) (+) (+) (+)

kai uzgros po kapotu kamerinis orkestras is 32 nariu susidedantis, tada bus kita kalba man atroda :)

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2237: 2008 Vasario 28, 12:18:51 »
oj kad uzsipuole visi, nereikejo man sakyti tada nieko :D
ne bet vyrai supraskite ir mane, jei as per vasara pavazinesiu 4menesius, ir parduosiu ja, nu tai logiskai mastant, ar protingas buciau jei keisciausi dirzus ir sumokeciau ten 2-3stukas, ir po keliu menesiu parduociau ja? jei perku ilgam masina,tai taip, keisciausi visus dirzus viska kas tik imanoma, nes tai daryciau SAU, o dabar mano atvedju daryciau tai KITAM. aisku verskiu krokodilo asarom ir guosiuosi butent cia jei neduok dieve kas nors nutruks, bet nelogiska keisti dirzus turint omenyje kad po vasaros ji bus parduota.
o kad masina mano netvarkinga tai nesutikciau su nerca, tu nelygink barskancios vaziuokles su dirzo keitimu, vaziuokle visa susitvarkiau pries pora dienu, visa sildymo sistema susitvarkaiu zodziu dabar visiskas ledas, tik tie garsai perjungimo pavaru kazka sugrybavo, o taip viskas ciki jau dabar su masina. beje benza ir dujas visada jeigu pilu tik po pilna baka :P

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2238: 2008 Vasario 28, 13:29:57 »
ne mane izeist sunku, tik diskutuojam  8:8 :D

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2239: 2008 Vasario 28, 13:49:15 »
pykciu tarp a8 saviniku negali but  :D bet jei deze reikes remontuot, taikompleksas visam gyvenimui automatams liks, tas tai faktas  :)

Neprisijungęs audia8quattro

• Įrašai: 119
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2240: 2008 Vasario 28, 14:07:19 »
Rafinuotui:supranti, bunu tokiu zmoniu, kurioms vyras pinigu duoda daug ir jos svaistosi i kaire ir i desine, ir nelygis tipo jei su astunke vazineji ir dujas dedi, arba del dirzu keitimo guodiesi, ir tokie zmones "kieti" pasidaro, pakyla aukstai....
Kiek sumokejai uz vaziuokles sutvarkyma ir ka tau keite?

Neprisijungęs egis

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2241: 2008 Vasario 28, 16:31:30 »
pasikartosiu eilini syki - любиш кататся, люби и саночки возить  :H

Neprisijungęs Matas_

• Įrašai: 2051
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2242: 2008 Vasario 28, 16:55:42 »
pasikartosiu eilini syki - любиш кататся, люби и саночки возить  :H

(y)

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2243: 2008 Vasario 28, 22:43:47 »
viskas normaliai, ka cia pyktis  :D
as tai gyvenu draugiskai  ;)
geriau toliau sprendziam problemas, gal kas restauravosi vairo kolonele, su saulyte suradom kad is vairo koloneles nezymus pabegimas tepalu yra  :V kiek restauracija ir kiek jos nuemimas, gal kas buvote susidure?

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2244: 2008 Vasario 28, 23:30:41 »
Tema laikinai užrakinta, truputi atvėsinkite plaučius. Èia auto klubas ir auto forumas. Moralizavimas, laidavimas kitų sąžine yra nepageidaujamas juolab finansinio lygio kalbas. Tikimės modero reakcijos ir šiuo atveju ir ateityje dėl viso A8 skyrelio, nes supanašėjo į šiūkšlyną ir vaikų blevyzgas. Apsitvarkę atsirakinsit (h)

Ateity dovanosim BAN'us poilsio atostogoms už tokias kalbas.

Neprisijungęs jaunelis

• Gimes Kritikuot
  • Temos moderatorius
  • *
  • Įrašai: 7657
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2245: 2008 Vasario 29, 13:28:11 »
istrinkit savo postus arba tai padarysiu as uz jus  (h)

Neprisijungęs Maxtor

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2246: 2008 Vasario 29, 15:05:48 »
Siulau keisti temos pavadinima i Pokalbiai ir diskusijos nes :
1-Visi turintys kazkokiu problemu su savo A8 raso cia vetoj to kad sukurtu nauja tema kurioje galetu kad ir veliau parsyti tos problemos sprendimo buda.
2-Nors ir butu tvarka diskutuojant grynai apie A8 daug kam is nauju nariu butu problematiska susirasti tam tikra informacija is sito didelio kiekio postu.
3-Reik atskiro kampelio A8 savininku pokalbems koki turi tiek V8 tiek Skl savininkai
p.s galim surenkti koki balsavima kas uz kas pries.

Neprisijungęs Bajoras

• 8-640-22223
  • Moderatorius
  • *
  • Įrašai: 37886
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2247: 2008 Vasario 29, 16:10:31 »
Eilines variklio problemos privalo buti kuriamos variklio skyriuje o ne A8, tai neliecia konkreciu problemu susijusiu butent su A8. Tas pats su elektra, vaziuokle ir t.t. Tad problema prasideda nuo paciu forumo dalyviu, paskui moderatoriaus neprieziuros, paskui viskas isivaziuoja ir nera kaip stabdyti spynu ir BAN pagalba. Siulyciau visiems pradeti mastyti nuo saves, nes jei norim tvarkos- ja priziurim visi kartu ir draugiskai o ne tik moderas.

Neprisijungęs rafinuotas

• Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2248: 2008 Vasario 29, 16:36:50 »
VYrai murai azuolai, kiek vairo kolonele kainuoja atrestauruoti a8 4.2? menkas tepalo pabegimas yra, galvoju ar jau pult restauruot ar dar biski pavazinet, gal taip greitai nenudus tas reikalas visas.

Neprisijungęs daskee

• Įrašai: 201
    • Žiūrėti profilį
« Atsakymas #2249: 2008 Vasario 29, 16:48:10 »
Gal kas bande i vairo kolonele pilt kazkokio priedo, kad neleistu?