Yra daug skirtingu nuomoniu del 3.7 ir 4.2, bet as turiu viena ir negincyjama, nepradekit gincyti nes tai yra mano nuomone, jus gal turit kitokia nuomone.
1. 3.7q vs 4.2q, 3.7q turi viena pliusa-deze. Tikrai deze modernesne ir visokia kokia geresne.
3.7q daznai randama su balta oda, tai didelis pliusas bent jau man. Dabar pliusai 4.2q, trauka, sanaudos, komplektacija.
3. 3.7q ir 3.7fwd. Taip, cia dauguma zmoniu yra tiesiog pamise del ju kvatro, jiem ji labai gera, neklimsta jie ir t.t., na smagu, as asmeniskai kiek esu vazinejas, zxiema i ribalka ir grybus nevaziuoju, i sodyba ziema irgi nevaziuoju, o kur vaziuoju baliavot, visur nukastas sniegas, ir su bet kokia masina normaliom padangom privaziuosi.
Ir reziume skaiciukai, pats mano megiamiausias dalykas renkantis masinas ir ju tech charakteristikas.
1: 3.7 be q - sanaudos 12.3(vidutines) isibegejimas iki 100km/val - 8.7sec
2: 3.7q - sanaudos 13. isibegejimas iki 100km/val - 9.1
3: 4.2q(kitokios nera) - sanaudos 13.3 isibegejimas iki 100km/val - 7.3
Prasau del skaiciuku manes nekrauti, nes jie yra tikslus, ir paimti is oficialiu tinklalapiu.
Reziume, lyginant 3.7q su 4.2q, 3.7q yra didelis audi inzinieriu NESUSIPRATIMAS. Gauni sanaudas 0.3ltr mazesnes!, tai butu sanaudos 100km nuvaziuoti yra 1lt didesnes su 4.2q, ir gaunam isibegejima 9.1sec iki 100km/val. Man asmeniskai 9.1 sec iki 100 yra toks didelis nesusipraimas, kad man geda isvis su tokia masina butu vazineti. Cia limuzino klases auto, ji turi vaziuoti. cipuota 2.5tdi su mechanine deze abejoju ar vaziuos LECIAU, bet jus pilsit mieste 19lr, o 2.5tdi pils 11. Ar yra skirtumas? Zodziu 3.7q yra brudas, ne variklis ir viskas tuom pasakyti, nenoriu gilintis kam ko reikia, bet as matau skaicius, ka audi inzinieriai parase ant popieriaus, man to uztenka, 3.7q yra ne variklis o nesusipratimas.
Einam toliau 3.7 BE kvatro, teko nemazai su tokia pravaziuot, taip uzspaudus dugna, ratai veliasi, bet kai uzdejom 255/40 r19, ratai nebesivelia. Sutinku, ukinikam, zvejam, grybautojam, medziotojam priekinis varomas ratas yra peilis, bet as ne is ju, man tia netrukde. Ogi sanaudas turim miesto rezimu akivaizdziai mazesnes nei 3.7q, isibegejima gerokai geresni. As aukoju kvatro uz tai. P.S. ir ta kvatro sistema yra gaidys jau nuo a8 prasidejusi, galit pasiziuret a8 meeto video medziagoj, kai kimba masina atrodo lygiam pavirsiuje, gal ten padangos nezinau.
Zodziu zmogau, nuspresk pats, patyrinek sanaudas, trauka ir nuspresk kas tau geriau kas ne, as gyvenime 3.7q nepirkciau, jei jau noreciau pigesnes eksploatacijos ir kazkokios traukos, 3.7 be kvatro, vaziuoke kazkiek paprastesne, deze kantresne, sanaudos geresnes, trauka geresne, tik komplektacija daznai buna skurdi. Na o galui, imk 4.2q ir bus geriausias sprendimas.