buvau cia kaune dienele, tai buvau su arunu susitikes, nu pas ji ten apie masina nieko nerasysiu, nes ten kosminis laivas turbut daugiau, siaip zmogus turbut kad pinigai nepelytu prisidejo aparaturu ir siaip beleko, kad tik daugiau litu isleist
![laughing out loud :-]](http://www.audiklubas.com/forumas/Smileys/3rdpty/f10.gif)
bet siaip tai aisku superine audine, mazai tokiu pasitaiko

nors pas ji ir a8, bet man nelabai aktuali ji buvo, nes net is toli nera ka lygint su manaja.
Taigi, o va susitikus su maxtor, tai pas ana jau buvo ka lygint, metai panasus

Siaip kilometru prasukus maziau jauciu ant kokiu 50stuku pas ji, nes matosi is salono kazkiek kad graziau islaikytas, gal net tikra rida rodo pas ji 180stuku

tai vo, tik sake kad bajoras jam padejo pirkti masina kazkiek, taigi idomu ka bajoras mano, ar nepastebejo, apie ta svilpimo garsa is motoro? Blemba kazkoks zyzimas uzimas svilpimas, nu ar tai guoliui ten kazkokiam chana, ar kas ten galetu buti? nu tikrai ne toks garsas kaip turetu buti

, toliau dar tas keistas suklanksejimas, jungiant is pavaras is D i R, ten kas suklanksi,ir ten ar nebus su deze bedu kokiu?
Bet siaip masinyte grazi, vairas daug laibesnis

- neaisku del ko

gal kad pas mane 225 ratai, nu bet abejoju, gal siaip vairo stiprintuvas maziau nusmaukytas, daug minkstesne

- speju del to kad pas mane sumesti visi dujiniai amortikai :[ priekinis ir galinis stiklas tonuotas

na bet siaip visos astunkes panasios, nebent lavonas konkretus koks tada i remus netelpa. o siaip norejau stot paziuret kuri greiciau begejasi, taciau kur ten kaune prie megos sustosi (v)