sveiki, nenorejau kurt naujos temos tai parasysiu cia, o jei ir reikejo naujos siam klausimui, atsiprasau, sekanty kart pasitaisysiu
Tai va, yra tokiu klausimu del A8, turiu 2.5tdi (110kw) 1999m automatas, nera ledas bet negaliu labai kuo skustis. o klausimas butu toks, nuejo man interkiulerio slanga (plyso, nelenktyniauju, o kodel plyso, tai nezinau), ta ant kurios yra dacikas, kiek paieskojau tai jos kaina buvo ~500lt, kadandi nenorejau tiek moket, "suburiau" is dvieju viena, vieta iki kurios plyso nupjoviau, o 100 c4 praktiskai tiko i jos vieta, nes jos beveik vienodos. tada ejo metalino vambzdzio galas(kokiu 5cm) sujungimui, ir "chamutai", zodziu uzsidejau vaziuoja, viskas kaip ir gerai. bet ar negali toks dalykas man kenkt kokiai turbinai, ar dar kam? kalbejau su pazystamu, sake galiu tau perdaryt taip dacika kad jis nebutu ant slangos, ir tada galesiu drasiai det a6 slanga.
tai va, kolkas susidejau viska taip kaip sakiau ir "remontas" kainavo juokingus 30lt

ar galbut geriau perdet ta dacika? (nelabai esu meistras, bet kiek girdejau tai tas dacikas butu jau ant radiatoriaus, nepykit jei klystu). ar vis del to gryzt prie tu 500lt?
Zinau galbut sakysit, kad tokia masina reik investuot ir pan, bet dabar ir man tokie laikai atejo kad reik pritaupyt tam tikriem dalykam, ir ieskau varianto pigiausia-geriausia.
aciu