Audi A8: kanclerio automobilis už Vespa kainą
(antras straipsnis)
http://www.autogidas.lt/straipsnis/siandien-karalius--rytoj-elgeta-3859.html
Seip idedu vardant smalsumo 
O kas liecia straipsni tai kaip pasakyti pavyzdziai yra labai kvaili, bet moralas teisingas. Masinos taip paseno metais, taciau kainu toki nuopoli mano nuomone taipogi irgi itakoja pirkeju nepasverusiu savo galimybiu apsisprendimas pirkti toki auto, ko pasekoje susidurus su rimtesnem bedom ir daznam lietuviui gyvenant nuo algos iki algos, pajungiant visokius sms kreditus i pagalba, taisymai tampa neimanomi, todel yra zenkliai zeminama kaina, kad kuo greiciau parduoti ir isigyti pakaitine auto. Dar vienas budas anglu parazitu privisimas, perdarymai, ir stumimai kaip europinio varianto, kas mums lietuviams didesniajai daliai palanku, nes mus traukia kaina, ne kokybe. O tik nusipirkus pamatai padaryta klaida, kai zmonai duodi laikyti "pyderastke" kad sijonas nesikilnotu nuo vejo einancio per plysius i salona. Nu bet ironija ironija, taciau reziume ka cia norejau papostringauti, kad mane asmeniskai papjauna kiekvienas toks straipsnis kuriame yra antraste "audi vs bmw" arba "limuzino klases auto kainuoja tiek kiek naujas motoroleris". Metykit i mane akmenis, plytas, bet kad zemiau 10k nupirkti tvarkinga pirmos kartos d2 yra imanoma tai netikesiu bent da ateinancius pora metu. Dar ka noriu pabrezti, kad facelifto kaina musa buki updeitai, kai ant senosios d2, hebra perdaro facelifto prieki. Jei tau patinka masina, tai patinka kokia yra gamykliskai, o tokie eksperimentai tik sypsny sukelia, kai zmogus isivaizduoja vairuojantis facelifta, nors tai yra paprasta d2. Jei nera pinigelio, tai verciau taupyt, o ne optines apgaules daryt. Bet cia skonio reikalas.O uz 7k. tai tik veliura, mechaniskai reguliuojamas sedynes, ir viena ir tik vienintele galiniu langu sildymo funkcija. O jei reikalingas bilietas visai seimai i airija ir skubiai, tada kita kalba..