Labas, Svečias. Prašome prisijungti arba užsiregistruoti. Did you miss your activation email?

Autorius Tema: A8 Automatinė greičių dėžė  (Skaityta 383051 kartus)

Neprisijungęs mynia

• Įrašai: 633
    • Žiūrėti profilį
Re: A8 Automatinė greičių dėžė
« Atsakymas #1900: 2011 Birželio 23, 08:49:59 »
Žodžiu man su dėže tokie dalykai darosi. Kai trumpus atstumus važinėju, nu max iki 50km nebūna problemų, tik tiek kad biški pavažavus pradeda jaustis kaip pavaros persijungia, užvedus mašiną 5km dėžė dirba idealiai. Na o antras blogas dalykas tai kai nuvažiuoju kažkur 100km, tai ant d važiuojant 1-2 pavara gerai, o trečia kai įsijungia ant vietos užsigazuoja ir nebevažiuoja, o jei ilgiau palaikau taip tai įsijungia avarinis režimas, bet man ji vistiek nevažiuoja nei trečia pavara, o dega visos pavarų raidės skydelyje  :( na ir jei benoriu test kelionę turiu užgesint mašiną min 20min. O kad nereiktų stodinėt tai kai man užsigazuoja ant 3 pavaros, greit jungiu tiptronicą ir įsijungių 2 bėgį ir įvažiuoju kažkur 70 ir permetu iškart į 4 pavarą, tada toliau ir važiuoji 5 pavara. Ir taip visad kai mašina gauna pavažiuot didesnį atstumą. Sunku nupasakot situaciją, bet manau supratot jog dėžei gavusi didesnę apkrovą kažkas pasidaro su 3 pavara, tada beveikia 1,2,4,5. Su meistru kalbėjau tai sakė greičiausiai ne tepaluose bėda...gal kam yra panašiai buvę? :(
Siaip tai sakyciau, kad gal jau tu varyk savo masiniuka pas meistrus ir lupk deze lauk. Nes ji jau ryskiai prasosi remonto. Ir manau kuo ilgiau tempsi guma ir vazinesi su ja eksperimentuodamas, tuo bus brangesnis remontas